eskort samsun

ÜNYENETHABER

PARALAR ÖDENMEYE BAŞLANDI

PARALAR ÖDENMEYE BAŞLANDI
16 Nisan 2020 - 3:01

Koronavirüsle mücadele süreci kapsamında esnaflara yönelik olarak Devletin, Halkbank üzerinden 25 bin TL’lik kredi imkanı sunması neticesinde esnaflara bir nebze nefes alırken, Ünyeli esnaflar da kredi kullanımına büyük ilgi gösterdi.

Kredi kullanımına başvuru sürecinden itibaren Ünye’de esnaflara başvurularını halen de sürdürürken, esnaflara yardımcı olma adı Ünye Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi çalışmalarını hızlandırdı.

TÜM TALEPLER  OLUMLU

Konuyla ilgili konuşan Oda Başkanı Ümit Özkan , ilk günden itibaren yoğun bir başvuru sürecine girildiğini kaydederek; “Şu an esnaflarımız 25 bin liralık esnaf destek paketine başvuruda bulunmaya devam ediyor. Kredi başvuruları ilk olarak evrak teslim edilerek gerçekleşirken, internet üzerinden de başvurular gerçekleşebiliyor. İlçemizde 200 Esnaf Ve Sanatkarın başvurusu alınmış olup. 95 dosyanın kullandırımı yapılmıştır. diğer dosyalar kullandırım aşamasındadır. Başvuruların hepsi kredi kullandırım esasları doğrultusunda olumlu sonuçlandı. müracaatlar devam etmekte olup yeni gelen müracaatları değerlendirmeye devam ediyoruz.

KREDİ ŞARTLARI ŞÖYLE;

Oda Başkanı Ümit Özkan ‘’Kredi Limiti: 25.000 Tl

Kredi Vadesi: İster 3 Ay, İster 6 Ay Ödemeli

Kredi Faizi: Yıllık %4.5

Kredi Kullanım Şartı: 1-Kooperatifimiz Aracılığı İle Kredi Kullanan Ortaklarımız Bu Krediden Yararlanabileceklerdir.

2-Daha Önce Faiz Destekli Kredilerden Yararlanmış Olmak Şartı Aranmayacak.

3-Şahıs Üst Limiti Dolu Olan Ortaklarımız Bu Krediden Yararlanabilecek.

Kredi Teminat Bilgisi: Banka Sorgulamasına Göre Kefil Ve Teminat Şartları Değişebilir. Korona Virüsü Nedeniyle İş Yerlerini Geçici Süreliğine Kapatmak Zorunda Olan Esnaflarımız Bu Krediden Faydalanabileceklerdir. Korona Virüs Tedbirleri Kapsamında Ortaklarımızın Nisan-Mayıs-Haziran Aylarına Denk Gelen Taksitleri 3 Ay Ötelenecektir. Bu Taksitleri Peşinden Gelen Taksitlerde 3 Ay Ötelenecektir’’dedi.

KORONA TEDBİRLERİNE DİKKAT

Özkan,’’Bu süreç riski bir dönem olduğundan hem çalışan personellerimizin hem de sizlerin sağlığı için alınacak tedbirlere titizlikle uyulmasını müracaat ve kredi imzalarını atmak için gelenlerin maske takmalarını ve mümkün olduğunca soruları ve sorunlarını bize iletişim telefonları ile bildirmelerini rica ediyoruz.

Kooperatifimizden kredi kullanacak olan 65 yaş üstü ortaklarımıza evlerinden hizmet götürmeye devam ediyoruz.

Yönetim kurulu ve çalışanlarımız bu zor günlerde Ünye Esnaf Ve Sanatkarlarına en iyi, en hızlı hizmeti verebilmek için çalışmalarına devam ediyor’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-