eskort samsun

ÜNYENETHABER

Evden Öğreniyorum, Kur’an Okuyorum

Evden Öğreniyorum, Kur’an Okuyorum
16 Nisan 2020 - 13:33

Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesini etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem almak için eğitime geçici süre verilen ara nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığımız “4-6 Yaş Grubu” Kur’an kursu öğrencilerimiz için Diyanet TV üzerinden uzaktan eğitim sürecini başlattı.

Bu kapsamda, Ünye ilçe Müftülüğümüze bağlı kur’an kurslarımızda okuyan 4-6 yaş gurubu öğrencilerimiz Diyanet TV’nin programları ve öğreticilerimizin rehberliğinde teknolojiden faydalanılarak görüntülü şekilde eğitimlerine evlerinden devam ediyorlar.

Diyanet TV’nin 4-6 yaş gurubu öğrencilerimiz için hazırladığı programlar ise şunlar:

‘Evden Öğreniyorum’

Hafta içi her gün saat 17.00’de Diyanet TV’de ekranlara gelecek ‘Evden Öğreniyorum’ adlı programda, Kur’an-ı Kerim dersleriyle beraber dualar öğretilirken çocukların evde yapabileceği el işleri ve eğlenceli etkinlikler öğretmenler eşliğinde çocuklara anlatılıyor.

‘Çocuğuz Kur’an Okuyoruz’

‘Çocuğuz Kur’an Okuyoruz’ adlı programda ise çocuklar Kur’an öğrenirken diğer yandan da balon patlatma, dart, boyama gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle Kur’an öğrenme süreçlerini daha keyifli hale getiriyorlar.

‘Çocukça’

‘Çocukça’ adlı programda ise çocuklar, Diyanet İşleri Başkanlığına ait çocuk kitaplarından yeni hikayeler, masallar ve Hz. Peygamber’in hayatından kıssaları öğrenirken tekerlemeler, bilmeceler ve birbirinden güzel şarkılarla eğleniyorlar.

Çocuklar için hazırlanan özel programlar hafta içi her gün saat 17.00 – 18.00 arası Diyanet TV’de..

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-