eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Kumar Operasyonları Devam Ediyor

Ünye’de Kumar Operasyonları Devam Ediyor
17 Nisan 2020 - 10:21

Aynı mekana ikinci baskın yapıldı.Bir gün önce 15 kişinin kumar oynarken basıldığı Ünye’de ki müzikhole bu gece yarısı tekrar operasyon yapıldı.

İhbarı değerlendiren güvenlik güçleri operasyonda 21 kişiyi gözaltına alındı, operasyonda ele geçirilen kumar malzemelerine el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’ndan çıkartılan arama kararıyla Atatürk Mahallesi Devlet Sahil yolu üzerinde bulunan müzikhole gece yarısı operasyon düzenledi.

Kapıları kilitli olan müzikholün kapıları çilingir yardımıyla açıldı.

Emniyet ekiplerince içeride bulunan 21 kişi gözaltına alınırken,  balkondan kaçmak isteyen biri kişi yaralandı.

Gözaltına alınanların Ünye’nin yanı sıra Kumru ve Fatsa olmak üzere farklı ilçelerden de geldiği öğrenildi.

Gözaltına alınanlara 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’inci maddesi uyarınca 3150 TL idari para cezası uygulanırken, haklarında ise adli işlem başlatıldı. Operasyonda ele geçirilen kumar malzemelerine el konuldu. 

AYNI YERE BİR GÜN ÖNCE BASKIN YAPILMIŞTI

Aynı adrese bir gün öncede baskın yapılmış içeride bulunan 15 kişiye cezai işlem uygulanmıştı.

Salgının yayılması için en uygun ortam olan böyle yerlerde üst üste 2.kez böyle bir vakanın olması cezanın yetersiz kaldığını gösterir.

Sağlıksız pis bir ortamda tıkış tıkış, kendi sağlıklarını düşünmedikleri gibi ailelerinin ve toplumunda sağlıklarını düşünmüyor olacaklar ki , cezalar önemsemeden kuralları ihlal edilebiliyor.Demekki cezalar yetersiz geliyor.

: Kumardan yakalanan bu sahislar 14 gün karantinaya alınmaları gerekir, en büyük ceza budur .

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-