eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYE MECLİSİNDE KRİZ KAPIDA

BELEDİYE MECLİSİNDE KRİZ KAPIDA
07 Temmuz 2020 - 10:10

Ünye belediye meclisinde gizli ve tehlikeli yakınlaşmanın perde arkasını aralıyoruz.

TAVLI VE SAADET KOL KOLA

Yerel seçimlerde Ünye belediye meclisine 5 üye sokan Saadet partisi’nin çizgisinden son günlerde uzaklaşması kamuoyunun dikkatini çekti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Saadet partisi meclis üyeleri arasındaki yakınlaşma gözlerde kaçmazken, en son meclis toplantısında pazar yeri konusunda Belediye Başkanı Tavlı’ya verilen destekle  işbirliğinin hat safhaya çıktığı görüldü.

Meclisteki çoğunluğu en fazla olan  muhalefet partisi konumundaki Saadet meclis üyesi Av.Kerim Ateş seçildikleri gün halkın  ve sessiz  çoğunluğun sesi olacaklarını ifade etmişti.

10 BİN İMZAYI YOK SAYAN SAADET PARTİSİ

Bugün gelinen son noktada ise halkın yanında saf tutması düşünülen  Saadet partisi meclis üyeleri , bir önceki olaylı meclis toplantısında Belediyeye olan desteklerini desteklemek adına ,

 pazarcı esnafının toplamış oldu 10 bin imzayı hiçe sayan açıklamalarda bulunmuştu.

Saadet partisi Meclis üyeleri , 10 bin imzaya şüphe ile bakmış”bu kadar imza toplanacağına ihtimal vermiyorum velev ki toplantı bazen dikkate alınmayabilir’’ diyerek kendilerine güvenen halka karşı hareket ettiler.

İKTİDARIN İMKANLARI SAADETİ ŞAŞIRTTI İDDİASI

Peki ne oldu da Saadet partisi meclis üyeleri ile Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı arasında yakınlaşma oldu.

İddialara göre, Saadet partisi meclis üyelerinin belediyenin imkanlarından AK partili meclis üyelerinden daha fazla yararlanıyor.

İktidarın nimetlerinden fazlasıyla yararlanan Saadet partisi meclis üyelerinin belediye tarafından bir dediğinin iki edilmediği,

bu nedenle de Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ ya yaklaştıkları, Parti ideoloji , hür iradelerini ve kendilerine güvenen halkı birkaç kamyon çakıl taşına değişiklikleri iddia edildi.

AK PARTİLERDE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ RAHATSIZLIĞI

Bu durumu bilen ve Saadet  partili meclis üyeleri kadar değer verilmediklerini düşünen AK Parti meclis üyeleri arasında çatlak sesler şimdiden yükselmeye başladı.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda,Saadet partisi meclis üyelerinin öz evlat ,AK partili meclis üyelerinin üvey evlat muamelesinden rahatsız olan ve kazan kaldıran  partililerin olduğu ve ileri ki günlerde bu durumun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile meclis üyeleri arasında  krize neden olabileceği hatta istifaların gelebileceği düşünülüyor.

Gizli ve tehlikeli yakınlaşmaların olduğu Ünye Belediyesi meclisinde bugün Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirilecek ve mecliste neler yaşanacak bekleyip göreceğiz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-