eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’NİN BU MAHALLESİNDE ÇOCUKLARIN ÜSTÜNE TAŞ YAĞIYOR

ÜNYE’NİN BU MAHALLESİNDE ÇOCUKLARIN ÜSTÜNE TAŞ YAĞIYOR
09 Ocak 2021 - 22:47

Ünye’nin Karşıyaka Mahallesi sakinleri artık seslerini duyurmak istiyor.

Whatsapp ihbar hattımıza ulaşan vatandaşların şikayetleri doğrultusunda haber ekibimiz Karşıyaka mahallesine gitti.

Yaptığımız röportajda mahalle sakinleri, belediyeye dilekçe vermelerine rağmen bütçe yetersizliği sebebiyle olumsuz geri dönüş aldıklarını belirttiler. Bu mağduriyetin 3 yıldır devam ettiğini ifade eden mahalleli, her an üzerlerine kaya parçaları düşme korkusuyla yaşadıklarını söylediler.  

Karşıyaka Mahallesi sakinleri;

“Bu yolda karşı karşıya iki araba gelse geçemiyor. Ben engelliyim, buradan geçerken kafama bir şey düşer diye korkuyorum. Buraya gelen ambulans, itfaiye geldiğinde ilerleyemiyor lütfen yetkili kişiler bize yardım etsinler.”  Dedi.

“Taşlar kendi kendine siz çekim yaparken de düşmeye devam ediyor. Biz bu yolun düzeltilmesini istiyoruz. Buradan geçen vatandaşların, oyun oynayan çocukların hayatları tehlikede. Burada yaşayan insanlar kırsal kesimde olduğundan dolayı hizmet göremiyor. Büyükşehir buraya hizmet vermediği için insanlar mağduriyet yaşıyor. Dilekçe verdiğimizde belediyenin bütçesi yok deyip es geçildi, fakat burası yıllardır bu halde. İtfaiye, ambulans vb. araçlar buraya gelemediği gibi yayada geçemiyor buna derhal bir çözüm bulunması gerekiyor.” dedi.

“Çocukların üzerine taşlar düşüyor, burada oturan insanlar arabalarıyla evlerine çıkamayıp mağduriyet yaşıyorlar.” Dedi.

“Biz Karşıyaka Mahallesi sakinleri olarak bunun bütçeyle alakalı olmadığını biliyoruz. Yapılamayan 200-300 metrelik bir alan da devamlı taşlar düşmekte, burada bir vatandaşın üzerine taş düştüğünde bunun hesabını kim verecek?  Vatandaş mı yoksa Belediye mi? Öğrenmek istiyoruz. Biz fazla bir şey istemiyoruz buranın düzelmesini ve bir araç dahi olsa geçmesini talep ediyoruz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-