eskort samsun

ÜNYENETHABER

FEVZİ ÇAKMAK TESİSLERİ KİME ÇALIŞIYOR?

FEVZİ ÇAKMAK TESİSLERİ KİME ÇALIŞIYOR?
24 Ocak 2021 - 23:22

Ordu Büyükşehir eski Belediye Başkanı Enver Yılmaz zamanında Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi halkı için yaptırılan Sosyal Tesis için gün geçmiyor ki türlü türlü spekülasyonlar ortaya atılmasın.

4 Ekim 2017 tarihinde hizmete giren tesisin amacı dışında kullanıldığı yönünde vatandaşlardan gazetemize çok sayıda şikayet geldi.

Bilindiği gibi dönemin belediye başkanı Enver Yılmaz tesisi açarken,

”sosyal tesis binası için çocuklar için oyun parkı, spor alanları, kamelyalar, oturma grupları ve peyzaj donatı elemanları yapılacak. Sosyal tesis binamızda kafeterya, bilgisayar dersliği, kurs alanı, sergi alanları ve çok amaçlı salon yer alıyor. Biz bugün söz verdiğimiz bir eseri daha sizlerin hizmetine sunuyoruz “demişti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, ”mahalle halkının oturabileceği, kadınların sosyal etkinlikler icra edebileceği, düğün ve sünnet etkinliklerini yapabileceği güzel bir mekan oluştuğunu kaydetmişti”.

TESİS KİME ÇALIŞIYOR?

Bugün gelinen son noktada tesisin açılış amacının dışına çıkıldığı, yıkarıda bahsedilen hiçbir hizmetin burada sağlanmadığı yönünde şikayette bulunan vatandaşlar “Burası düğün salonu yapılarak halkın tesisi olmaktan çıkarıldı. Bu mekana girebilmek için para vermek gerekiyor. Hani kadınların ve çocukların etkinlik alanları? Kurs alanları nerede?  Sadece düğün salonuyla bu tesisin köreltilmesi ne kadar doğrudur?

PARALAR NEREDE AÇIKLASINLAR

Ayrıyeten Fevzi Çakmakspor’a katkı olsun diye verilen bu tesis birkaç kişinin himayesi altındadır. Bu kişiler buranın 3 yıllık gelirinin nereye harcandığını açıklayabilecekler mi?

Bu kadar gelir getiren bir tesis Ünyespor’da bile yok. Buna rağmen kaç yıldır Fevzi Çakmakspor’dan hiçbir sportif başarı yok. Bu konuların aydınlatılması ve halkın bilgilendirilmesi şarttır. Buradan sizin aracılığınızla Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e sesleniyoruz, 4 yıldır başka kişilerin elinde olan tesisimizi tekrar asıl sahipleri olan biz halka vermelilerdir. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istiyor, halkın malının peşkeş çekilmemesini talep ediyoruz.”  Dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-