eskort samsun

ÜNYENETHABER

KALICI MAKYAJ NEDİR? NASIL YAPILIR?

KALICI MAKYAJ NEDİR? NASIL YAPILIR?
15 Mart 2021 - 2:21

Kim güne harika bir eyeliner ile başlamak istemez ki? Üstelik hiç uğraşmadan!  Modern dünyada zaman, hiç olmadığı kadar önem arz ediyor. Haliyle zamandan kazanmak da hepimizin önceliği oluyor.

Son zamanların en merak edilen makyaj trendlerinden kalıcı makyaj uygulamalarını sizler için Güneş Beauty Center İşletme Sahibi Saliha Güneş’e sorduk.

Kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır, gerçekten kalıcı mıdır ya da can yakar mı? Sorularımızı siz izleyenler için cevaplayan, Güneş Beauty Center İşletme Sahibi Saliha Güneş gazetemize özel yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

“Kalıcı makyajın yapılma süresi 1 saat ve 3 saat arası değişmektedir. Günümüzde herkes makyaj yapmak istemiyor. Kalıcı makyajında kalma süresi 1 yıl ile 5 yıl arası değişmektedir. Yağlı ve kuru ciltler arasında konuşmak gerekirse yağlı ciltlerde daha çok kalıyor. Kadınların bu aralar en çok tercih ettiği Diod Buz Lazer, kalıcı makyaj, microblading ve dudak renklendirme ön planda oluyor.

DÖVME SİLDİRMEK NE KADARA SÜRER?

Dövme sildirme ise 4 hafta ve 6 hafta arası dövme boyutuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Dövme sildirmek, yaptırırken ki kadar hafifi acısı yok. Sildirmek çok sabır gerektiren bir işlemdir. Dövme yaptırırken çok düşünerek yaptırmak gerekiyor. Dövme tamamen silinmiyor, hafifte olsa gölge şeklinde iz kalıyor. Kişi bu izden de rahatsız oluyorsa sildirme seansı devam edebilir ancak zaten deri kendini yeniledikçe o izler de gidiyor. İlk seans saati yine dövmenin boyutuna ve doluluğuna göre değişiyor. Bu bazen 10 dkk da oluyor 2 saat de oluyor.

HAMİLELİK ÇATLAKLARI NASIL GİDERİLİR?

Hamilelikte son zamanlarda çok duyuyoruz ki çatlaklıklar için yağ kullanıyorlar ancak bu yağlar çatlaklıkları giderirken tüylenmeleri de arttırıyor. Hamilelerin özellikle bu konuda ya doğum doktorlarına ya da kendi vücutlarını tanıyarak ürün kullanmaları gerekmektedir. Örnek olarak söylemek gerekirse kişinin badem yağı kullandığında kendini takip ederek ilerlemesi gerekiyor. Oldu da hiçbir şey kullanamıyor o zaman bebe yağı kullanabilirler ama bebe yağını da çok kullanmıyoruz çünkü farklı reaksiyon gösterebiliyor ya da tüylenmeye neden olabiliyor. Çatlakların giderilmesi için de tedavi uyguluyoruz ama sonrasında kişinin bir ay daha kullanacağı ürünler var. Çatlak giderme işlemi de sabır gerektiren bir işlemdir. Bu işlem sorunsuz yerde düzgün kişilere yapıldığı taktirde %80 sonuç alacaktır.”       

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-