eskort samsun

ÜNYENETHABER

İRFAN TOSUN’DAN ‘YALIDAKİ KAYIKLARI KALDIRMAYIN’ ÇAĞRISI

İRFAN TOSUN’DAN ‘YALIDAKİ KAYIKLARI KALDIRMAYIN’ ÇAĞRISI
11 Mart 2021 - 14:02

Ünye Çevre ve İnsan Hakları Koruma Derneği Başkanı İrfan Tosun yalı kayıklarının kaldırılması hakkında basın açıklaması yaptı.

Yalıdaki nostaljik düzenin bozulmaması için yetkililere seslenen Başkan İrfan Tosun açıklamasında şunları ifade etti;

“Yalı Kahvesinin karşısında bulunan nostaljik kayıkların kaldırılması ile ilgili birkaç gün önce ortaya bazı dedikodular çıktı. Bu doğrultuda tarafıma gelen talep ve şikayetler üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi ile görüştük. Ünye sahilinde Yalı kahvesi mevkiini mevki yapan bu nostaljik görüntülerdir. Buraya dışarıdan gelen birçok insan bu kayıkların arasında resim çektirirler. Bu kayıkların burada olmasından kaynaklanan bazı kötü görüntüler ortaya çıkabilir fakat bununla ilgili halkın talebi önlem alınması yönündedir.

Biz yetkililerle görüşme sağladık. Bu kayıkların gidecek yeri yok. Ayrıca burası Ünye için çok değerli ve nostaljik bir ortam. Bu kayıtların buradan kesinlikle kaldırılmaması gerekiyor. Burası ile ilgili düzenleme yapılabilir ve hatta düzenlemeye uymayan kayık sahiplerine caydırıcı cezalar uygulanabilir.

Siyasi parti kimliğimin haricinde Ünye Çevre ve İnsan Hakları Koruma Derneği olarak bizim talebimiz budur. Lütfen yalıdaki bu nostalji düzeni bozmayın. ” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-