eskort samsun

ÜNYENETHABER

EĞİTİM İŞ’TEN CHP VE İYİ PARTİYE ZİYARET

EĞİTİM İŞ’TEN CHP VE İYİ PARTİYE ZİYARET
12 Mart 2021 - 22:54

Eğitim İş Ünye Temsilciği Yönetim Kurulu üyeleri CHP Ünye İlçe Başkanlığını ve İYİ PARTİ Ünye İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Pandemi şartlarında eğitim faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunan ziyarette İLKSAN Ünye Temsilci adayı Hayati Melek, İLKSAN’ın yapısı ve seçimleri hakkında bilgi verdi.

Eğitim İş Ünye temsilcisi Çağlayan Bakar siyasi parti ziyaretlerin,“İlçe seçimlerinden sonra nezaket ziyaretimizi pandemi nedeniyle yapamadıklarını bu vesile ile şahsınıza ve yönetim kurulu arkadaşlarınıza başarılar diliyorum” diyerek iyi niyetlerini iletti.

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ise “ Pandemi şartlarında görev yapan öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum” diyerek Eğitim İş yönetim kurulu üyelerini karşıladı. CHP İlçe Başkanı İsa Maral, “Seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini dileyerek İLKSAN adayı Hayati Melek’e başarılar diledi.

 İYİ PARTİ Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı: “Eğitim İş ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Hayati Melek’e başarılar diledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-