eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’deki Hayırsever İş İnsanlarına Teşekkür Belgeleri Verildi

Ünye’deki Hayırsever İş İnsanlarına Teşekkür Belgeleri Verildi
15 Mart 2021 - 17:37

İzmir’de yaşanan depremde Ünye’den giden yardımlara destek veren İş İnsanlarına teşekkür belgesi verildi.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremde ihtiyaç sahipleri için Ünye’den yardım kampanyası düzenlenmiş ve yardımlar ulaştırılmıştı. Kampanyaya destek veren Ünyeli İş İnsanlarına Ordu Valiliği teşekkür etti. Ünye Kaymakamlığı’nda düzenlenen Hayırsever İş İnsanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, “milletimiz emsali görülmemiş bir dayanışma örneği ortaya koyarak birbirine kenetlenerek her türlü ihtiyaç duyulan yardım elini uzatıyor.

Son olarak İzmir Depremi’nde ilçemizde bizleri gururlandıracak, yardımlaşma ruhuna, kültürümüze uygun şekilde yardım kampanyası düzenlendi. Bu kampanya çerçevesinde vatandaşlarımız az çok demeden destek oldular. Sayın Valimiz de belli meblanın üzerinde yardım eden kurum ve kuruluşlarımıza hem selam ve iyi dileklerini iletirken, aynı zamanda bunu teşekkür belgesiyle belgelendirmek istedi. Bizlerde Sayın Valimiz adına ve kendi adımıza, depremzedeler adına şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim ülkemize afetler yaşatmasın. Depremzede vatandaşlarımızın sıkıntısını bir an önce gidermeyi nasip etsin. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “nerede bir sıkıntı olsa, nerede bir afet olsa aziz milletimizde yardımlaşma duygusu üst seviyede. Ben İzmir deprem esnasında gösterdiğiniz samimiyetten, sıcaklıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hayırsever iş insanlarına teşekkür belgeleri verildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-