eskort samsun

ÜNYENETHABER

DELTA VARYANTI TAŞIDIĞI İDDİA EDİLEN AZERİ KADIN KONUŞTU

DELTA VARYANTI TAŞIDIĞI İDDİA EDİLEN AZERİ KADIN KONUŞTU
27 Haziran 2021 - 0:52

Ordu’nun Ünye ilçesinde yabancı uyruklu bayanda Delta varyantı tespit edildi söylentileri üzerine 20 dairelik bina tamamı karantinaya alındı.

TOKİ Konutları Sitesinde oturan Azerbaycan uyruklu bir kadının söylenti üzerine mağdur edildiğini belirtti. Konuyla ilgili A52TV ekranlarına konuşan Azerbaycanlı kadın şunları söyledi.

HAKKIMDA YALAN YANLIŞ HABER YAPANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kendi adıma ve komşularımın adına çok üzgünüm, olmadık bir şeyler çıkardılar. Blok karantinaya alındı. Ben şu anda normal grip geçiriyor gibiyim hiç Covit olduğumdan da emin değilim.

Çünkü ben bir kez bu coronayı atlattım. Samsun’da hastanede tedavi oldum. Covit’in nasıl bir şey olduğunu gayet iyi biliyorum. Şu anda öyle bir şey olduğundan emin değilim ,çünkü dün ikinci kez test yaptırmak istedim sağlıkçılar yapmadı. Ama yine de yaptıracağım çünkü hakkında yalan yanlış şeyler konuştular, yayınladılar ve hepsinden şikayetçi olacağım.

BOŞUNA HALKA PANİK YAPTIRDILAR

Ben de hiçbir belirti yoktu aslında ben başka bir randevu ile hastaneye gittim. Soğuk algınlığı mı vardı o yüzden hastaneye gidip test yaptırdım ve pozitif çıktı.

Dünden beri bakıyorum birçok arkadaşlarım arıyor, tanıdık tanımadık kişiler arıyor yazıyor. Bu beni çok üzdü buradan tekrar belirtmek istiyorum durumum gerçekten çok iyidir. Öyle kötü bir durumda hissetmiyorum kendimi gayet iyiyim binayı boşu boşuna karantinaya aldılar.

POZİTİF OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE KENDİMİ EVE KAPATTIM.

Ben kendimi eve kapattım. Zaten dün belli oldu haberlerde dün çıkmaya başladı. Benim yabancı olmam onlar için bir avantajdı bayağı karaladılar beni, ben de delta virüsü varmış da aslında öyle bir şey yok. Ben covit olduğuma inanmıyorum şu an yalan yanlış şeyler yazdılar. Bazıları da sonradan yalanladılar ama bu işin peşini bırakmayacağım.

BEN TEST YAPTIRMADAN ÖNCE ALIŞVERİŞE GİTTİM.

Ben test yaptırmadan önce alışverişe gittim test yaptırdıktan sonra gitmedim. Bunu da zaten belirttim belirttikten sonra kapatma kararı aldılar. Tedbir amaçlı kapattılar.

BEN BAYAN KUAFÖRÜYÜM

Ben 8 ay önce işi bıraktım. İlk test yaptırdım da covit olduğumu öğrendiğimde bıraktım. Bir daha çalışmadım. Ben evlere giderek hizmet veriyorum böyle bir şey söylemişler öyle bir şey asla yok. Şu anda çalışmıyorum.

Ben iki gün önce hastaneye gittim. Öğlen gibi gittim ve akşam üzeri cevabını öğrendim dün zaten evdeydim ve dün akşam bina karantinaya alındı. komşularım ve kendim için çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yalan yanlış haber yapanlardan şikâyetçi olacağım

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-