eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAHRAMAN HEMŞİREYE TEŞEKKÜR

KAHRAMAN HEMŞİREYE TEŞEKKÜR
05 Temmuz 2021 - 16:07

Geçtiğimiz hafta Uzunkum mevkiinde boğulma tehlikesi geçiren ve şans eseri oradan bulunan sağlık personeli tarafından hayata döndürülen Alihan Kuru, Nihal hemşireye teşekkür ziyareti yaptı.

Ünye Uzunkum mevkiinde boğulma tehlikesi geçiren üç gençten biri olan ve durumu ağır olan Alihan Kuru, şans eseri orada bulunan Bayramca ASM Hemşiresi Nihal Okuyucu tarafından ilk müdahalesi yapılmış ve hayata tutunmuştu.

Ünye’de özel bir hastanede tedavisinin bitmesinin ardından Bayramca Aile Sağlık Merkezini ziyaret eden Alihan Kuru, yapmış olduğu müdahaleden dolayı hemşire Nihal Okuyucu’ya bir çiçekle teşekkür etti.

Hayat kurtaran ve Alihan’ın kahramanı olan Nihal Hemşire çocuklarını denize yüzmeye götürmüş ve olay anında durumu kritik olan Alihan’a suni teneffüs ve ilk yardımla kurtarmıştı.

Nihal Hemşire, görevin sadece görev yerinde olmadığını söylerken, “biz sağlıkçılar her an her yerde hem görev hemde insanlık bilinci olarak göreve hazırız. Genç kardeşimizi bugün aramızda görmek bizleri hem sevindirdi hem gururlandırdı. Bu nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyor ve geçmiş olsun diyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-