eskort samsun

ÜNYENETHABER

DARDER’in Yeni Başkanı Ahmet ÇAM

DARDER’in Yeni Başkanı Ahmet ÇAM
24 Ağustos 2021 - 13:25

Darahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunda Ahmet Çam başkanlığa seçildi.

2008 yılında kurulan Darahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yapılan 6. olağan genel kurulunda yeni yönetimi belirledi. 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü Ünye’nin Yeşilkent Mahallesi Darahta Kümeevlerindeki dernek merkezinde yapılan genel kurulda İş İnsanı Ahmet Çam tek liste ile yönetime seçildi. Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda gündem maddeleri görüşüldü. Tek liste ile gidilen seçimde İş İnsanı Ahmet Çam, derneğin yeni başkanı seçildi.
Başkan Çam’ın listesi ise şu isimlerden oluştu; “Ahmet ÇAM – Başkan, Seyfettin BULAT – Başkan Yardımcısı, Nuh ZIVALIOĞLU – Genel Sekreter, Osman USTAOĞLU – Muhasip, Adem PELİT – Yön. Krl. Üyesi, Cemil ARPACIOĞLU – Yön. Krl. Üyesi, Turgut DAĞDEVİREN – Yön. Krl. Üyesi. Denetim Kurulu Asil
Adem PELİT, Özkan BULAT, Tuncay DAĞDEVİREN.”

“Birlikte El Ele Vererek Çalışacağız”
Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Ahmet Çam, “doğup büyüdüğümüz ve hayatımızı idame ettiğimiz mahallemizde 2008 yılından itibaren kurulan ve zaman zaman yönetiminde yer aldığım derneğimizin genel kurulunu gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz yönetime destek veren tüm komşularımıza teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimimiz 7 üye ve 3 denetim kurulu üyesinden oluşsa da biz çalışmalarımıza tüm komşularımızı katmayı planlıyor, birlikte el ele veren mahallemizin sorunlarına çözüm yolları arayacağız. Birlikteliğimiz yapacağımız çalışmalara da yansıyacaktır. Yeni yönetimin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-