eskort samsun

ÜNYENETHABER

MUHTEŞEM DÜĞÜNLE ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

MUHTEŞEM DÜĞÜNLE ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTILAR
29 Eylül 2021 - 0:22

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı İbrahim İşçi ve eşi Arzu İşçi, oğulları Emir Kaan ve Ömer Mete için muhteşem bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

MASAL GİBİ GECEYE KATILIM ÜST DÜZEYDİ

Kirve Cihan Çakır’ın organizasyonuyla , Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkan yardımcısı aynı zamanda Jaja Emlak Sahibi İbrahim İşçi ile sağlık çalışanı eşi Arzu İşçi ‘nin evlatları Emir Kaan ve Ömer Mete için görkemli bir sünnet düğünü düzenlendi.

Çakırbey Düğün Salonunda yapılan organizasyona STK, siyasi ve iş dünyasından birçok davetli katıldı. Muhteşem gece aynı zamanda A52TV ekranlarından canlı yayınlandı.

İşçi ailesi ve oğulları ilk olarak semazen ve ilahilerle salona giriş yaptı.

Mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür eden İbrahim ve Arzu İşçi çifti, “Oğullarımız erkekliğe ilk adımı attı.Bizimle birlikte mutluluğumuzu paylaşan tüm davetlilere geldikleri için teşekkür ediyoruz” dediler.

GECE BOYU SINIRSIZ EĞLENCE VE İKRAMLAR YAPILDI

Orkestra eşliğinde eğlenceli saatlerin yaşandığı sünnet düğününde, konuklar sınırsız ikramlarla ağırlandılar. Salonu dolduran çocuklar palyaço,sihirbaz ve Hacivat Karagöz gösterileri ile doyasıya eğlendi. Masal kitapları ve hediyeler dağıtılan çocukların mutluluğu gözlerinde okunuyordu.

Muhteşem gecede elbette büyükler unutulmadı. Çocukları hoşça vakit geçirirken anne babalarda Ender Eyüpoğlu, Arif Deryal ve Cüneyt Yılmaz’dan oluşan orkestra eşliğinde eğlenceli saatler yaşadılar.

Ayrıca gecede bir sürprizde yaşandı.Ev sahibi Arzu İşçi, biricik hayat arkadaşı İbrahim İşçi’nin doğum gününü sahnede dans ve pasta keserek kutladı.

İbrahim ve Arzu İşçi çifti konuklarla yakından ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliğine imza attılar. Tüm ayrıntıların günler öncesinden düşünüldüğü, her anı coşku dolu sünnet düğününden geriye unutulmaz kareler kaldı.

MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-