eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖZTÜRK “MAĞLUPKEN GALİP GELDİK”

ÖZTÜRK “MAĞLUPKEN GALİP GELDİK”
30 Eylül 2021 - 15:31

52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk, mağlup olarak soyunma odasın gittikleri karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, futbolu ve teknik heyeti tebrik ettiklerini söyledi.

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk düzenlediği basın toplantısında; “25 Eylül 2021 cumartesi günü kendi sahamızda konuk ettiğimiz Kızılcabölük spor karşısında, üstün oynamamıza rağmen, ilk yarı 1-0 mağlup olarak soyunma odasına gittik. Teknik heyet ve futbolcularımızın kazanma hırsı, ikinci yarı daha baskılı bir şekilde sahaya yansıdı ve 90 dakika sonunda 2-1 galip gelerek çok önemli 3 puan aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz.

Her geçen gün daha iyi olan takımımız, Ziraat Türkiye Kupası müsabakası için, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 15:30’ da Düzce 15 Temmuz Stadında Hendekspor ile karşılaştı ve 3-1 galip gelerek bir üst tura çıktık.

TFF. 3.lig 2. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımımız    3 Ekim 2021 Pazar günü saat 15:00’ de Alanya Milli Egemenlik stadında, Başkent Üniversitesi Alanya Kestel Spor ile karşılaşacak.

Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu önemli müsabakadan da galip gelerek üç puanı almak istiyoruz.

Her müsabakaya aynı gaye ve ciddiyet ile çıkan takımımıza güveniyoruz. Sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. “dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-