eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE 1957 SPOR SEZONA HAZIRLANIYOR

ÜNYE 1957 SPOR SEZONA HAZIRLANIYOR
30 Eylül 2021 - 18:47

Ünye 1957 Spor yeni sezon hazırlıklarını yaparken moral ziyaretleri de devam ediyor.

Ünye şehir stadında antrenmanlarına devam eden Ünye 1957 Spor, şampiyonluk parolası ile sezona başlamak için gün sayıyor. Takıma moral ziyaretleri de devam ederken bugün ki ziyaret takviminde ise İyi Parti Ünye İlçe Teşkilatı vardı.

İlçe başkanı Feryal Çuhacı, ilçe teşkilatı ile birlikte Ünye 1957 Spor oyuncularını ve yönetimini ziyaret etti.

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı yaptığı konuşmada;

“Ünyespora başarılar dileklerinde bulunmak ve Başkanımıza da hayırlı olun dileklerinde bulunmak için geldik. İnşallah başarıları hayallerinin ötesine geçer.” dedi.

1957 Ünyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak konuşmasında;

“Başkanımıza bize olan ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyorum. Bu şekilde moral ziyaretlerine ihtiyacımız var. Biz burada başkan ve yönetim olarak yapamayız. Bu takım sadece benim takımım değil. Bu şekilde Ünye’nin bütün kanatlarında yaralanırsak başarıya koşacağımıza inanıyorum. Maçların başlama tarihi 30-31 Ekim olarak söyleniyor. Pandemi şartlarında aşırı bir artış olmadığı sürece bunun doğruluğunu teğet ediyoruz. Stad kapasitesinin yarısına göre taraftar olacak. Ancak taraftarların aşılarının olması gerekiyor yoksa maça alınmayacak. Kimseyi kapıda bırakmak istemeyiz o yüzden aşılarının olmasını rica ediyoruz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-