eskort samsun

ÜNYENETHABER

TARIMDA YÜKSEK KALİTE İÇİN YARASA GÜBRESİ

TARIMDA YÜKSEK KALİTE İÇİN YARASA GÜBRESİ
01 Ekim 2021 - 23:46

Organik tarım ve kullanılacak organik gübre ve verim arttırıcı ürünlerde üreticiye en iyi hizmetleri sunmayı hedefleyen Turkuvaz Organik Gübre, ürün gamı içerisine bir yenilik daha ekledi.

Son zamanlarda fındık başta olmak üzere tüm zirai ürünlerin daha kaliteli ve daha verimli olması üzerine ürün yelpazesini geliştiren Turkuvaz Organik Gübre, üreticiye kalitenin yanı sıra kolaylıklar da sunuyor.

Organik yarasa gübresi ile üreticinin ürün hasadında yaklaşık yüzde 50 artış sağlaması ve yüksek randıman elde etmesi ile bilinen Turkuvaz Organik Gübre, sulu olarak kullanılan yarasa gübresini katı hale getirerek de dünyada bir ilke imza attı.

Tescil belgelerini de tamamlayan katı yarasa gübresi ile üreticilere bir kolaylık sağlandığını da söyleyen Turkuvaz Yarasa Gübresi Türkiye Distribütörü Kubilay Çiçek, “Kösecioğlu tarım olarak Turkuvaz Organik Tarım ürünlerini üreticilerimizin kullanımına sunduk. Daha öncesinde sulu olarak satış yaptığımız yarasa gübresini daha rahat kullanım sağlansın diye katı hale getirdik. Bu da dünyada ilk ve tescillidir. Ürünümüzde organik madde yüzde 50, toplam organik azot yüzde 3, toplam fulvik asit yüzde 30, toplam organik fosfor yüzde 3, toplam organik potasyum yüzde 5 ve kalsiyum yüzde 10 oranındadır. Mükemmel bir organik bileşim. İlk kullanımdan itibaren randıman ve verim artışını da görmeniz mümkün. Bunun için Kösecioğlu Tarıma gelebilir veya 05330206199 numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilirsiniz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-