eskort samsun

ÜNYENETHABER

AKLINIZI KULLANIN ,SU FATURASI ÖDEMEYİN

AKLINIZI KULLANIN ,SU FATURASI ÖDEMEYİN
13 Ağustos 2015 - 0:24

KUZEY PEN YAPI VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ÜAdsız

Akıllı Su Sayaçlarında Ünye’de tek Bayi olarak bulunan Kuzey Pen Yapı İşletme Sahibi Oğuzhan Toprak, vatandaşları Akıllı Su Sayaçları kullanılması noktasında bilinçlendirdi.yunus_emre-21-214x30044

Akıllı Su Sayaçları kullanan vatandaşların güvence bedeli ödemesi gerekmediğini dile getirirken, aynı zamanda tek tarife ile ucuz su kullanabileceğini, fatura devrinin tamamen kapandığını ve fatura ödeme gibi bir derdinin olmadığını söyledi.

Akabinde ise kendisinin de ALFASU Akıllı Su Sayaçları Bayisi olduğunu söyleyen Kuzey Pen Yapı İşletme Sahibi Oğuzhan Toprak, sayacın kesinlikle OSKİ sözleşmesi dahilinde olduğunu ve ürünlerin kurulum dahil sadece 220 TL olduğunu dile getirdi.

Kuzey Pen Yapı İşletme Sahibi Oğuzhan TOPRAK;

”Akıllı su sayaçları kullanan vatandaşların kesinlikle fatura derdi, sayaç okuma bedeli ve fatura gecikme faizi derdi bulunmamakla birlikte fatura ödemek içiimg288n kuyrukta beklemek ve Ev sahibi – Kiracı, devre mülk, idare anlaşmazlıkları gibi dertleri de ortadan kalkmaktadır.

Baktığınız zaman Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması bir tahakkuk ve tahsilat sistemidir. Aboneler 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebilirler. Kesinlikle ücretlendirme mekanik sayaç ile aynı kapsamdadır. Kartlı Sayaçlar ücretsiz ola
rak takılmakta ve abonelere kontör yüklemelerini gerçekleştirebilmeleri için 1 adet yükleme kartı verilmektedir. Aboneler sayaçlarına diledikleri kadar kontör yükleyebilmektedir. Yüklenen kontörün sayaca aktarılması için kartın “ok” yönünde sayaca takılması yeterlidir. Sayaç ekranında “kredi yüklendi” mesajı çıktığında ise yükleme işlemi tamamlanmış olmaktadır. Sayaçta kontör bitmesi durumunda sayaçtan su akışı kesilmekte, kartın (içinde kontör yokken) sayaca takılması durumunda 5m3 (ton) daha yedek su kullanımı mümkün olmaktadır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-