eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN SEMİZ’DEN ANA MUHALEFETE UYARI

BAŞKAN SEMİZ’DEN ANA MUHALEFETE UYARI
14 Ekim 2021 - 12:34

BÜYÜKŞEHİRE, ÜNYELİ VE ÇAYBAŞILI BÜROKRATLARA TAM DESTEK

CHP’liler Ayrımcı Söylemi Bırakıp Bu Milletten Özür Dilemeli

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz,

Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında CHP’li Sami Torun’un talihsiz açıklamalarını şiddetle kınayarak, CHP grubunun yüce meclisten ve tüm Ordululardan ayrımcı söylemlerinden dolayı özür dilemeye davet etti.

Başkan SEMİZ, Ordu’nun 19 ilçesiyle bir bütün olduğunu, sadece Altınordu olarak lanse etmenin ve bunu dile getirmenin tamamen ayrımcılık ve bölücülük olduğunu dile getirerek, CHP teşkilatının bu dilden acilen uzaklaşması ve bütünleyici, yapıcı, tüm Ordu’yu kucaklayan bir siyaset izlemelerini tavsiye etti.

Şükrü Yürür, İdris Naim Şahin, Hilmi Güler ve Numan Kurtulmuş gibi değerleri çıkaran Ünye ve Çaybaşı Havsası başta olmak üzere Altınordu harici ilçeleri görmezden gelmek yok saymak tam bir acizliktir diyen Başkan SEMİZ, “biz Ak Parti Olarak bu kirli dili ve siyaseti ortadan kaldırmak için Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Ordumuzda da Dr. Mehmet Hilmi Güler Önderliğinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, tüm Orduluların bu konuda hiç bir endişesi olmasın” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-