eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’NİN TEK KADIN MUHTARI BAŞARININ SIRRINI AÇIKLADI

ÜNYE’NİN TEK KADIN MUHTARI BAŞARININ SIRRINI AÇIKLADI
16 Ekim 2021 - 1:06

52 TV ekranlarında her sabah saat 10:00’da yayınlan Çay Saati programına canlı yayın konuğu olan Orta Yılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu oldu.

Orta Yılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu konuşmasında şunları ifade etti;

“Ben 2003 seçimlerine hazırlanırken acaba yapabilir miyim? Diye düşündüm. Bir başarının sırrı işini severek yapmaktır. Sevmenin yanı sırada mücadele etmek. Kadınlarımız her konuda yanımdalar bende onların her konuda yanındayım. Sadece kadınların değil erkeklerinde sorunlarına hep birlikte çözüm buluyoruz.

Bu pandemi döneminde çok zor bir dönem geçirdik.

Bu dönemde de elimizden geldiğince mahalleme ve diğer mahallelere de yardımcı olduk. İnşallah o kötü dönemlere yeniden düşmeyiz. Ben 18 yıldan itibaren tarım işini çok önemsiyorum. Köyleri olmayanlara bile bir saksıda bile olsa maydanoz ekin bırakmayın diyorum. Evde oturanlar için bir canlı yetiştirmek çok iyi gelecektir. Pandemi dönemini de geçirdik. Büyükşehir ana caddelerimde alt yapı çalışmalarını başlattı.

Benim muhtarlığa çıkmadan önce hayalim tohum üzerineydi.

Bu projemi Ziraat Odası Başkanı Osman Bey’de biliyor. Ne yazık ki insanlar köylerine de eskisi kadar gitmiyor. Hayatta kalmak için yetiştirmek zorundayız. İnsanlar tohum ekerek bir şeylere çabalamasını isterdim. İnsanlar belirli bir ücret için bile eşlerinden boşanıyor. Verilen ücretler bir yere kadar yetiyor. Çalışmadan ve emeksiz hiçbir şey olmuyor. İnsanlar çabalayarak internet üzerinden bile satış yapabiliyor. Evde telefon ile oynamak yerine bırakın telefonu yerine bir toprağa ufak bir tohum ekin.

Muhtar olmak her konuda emek istiyor. Ben muhtar arkadaşlarıma da söylüyorum bu bahçeler içinde mücadele verin. Devlet tarımı arttırmak için faizsiz hayvanını falan vererek destek oluyor. Fındığımıza da bakmak zorundayız. Karadeniz’in incisidir ve emek vermemiz gerekiyor. Bizim desteklerimiz ile köylerine gidip tarım ile uğraşanlar oldu. Pandemi döneminde özellikle insanlar köylerin gittiler. İnsanlar köylerini kalkındırmak bakmak zorundalar. Gençlerimiz liseyi mutlaka okusunlar her konuda kurslar var kendilerini geliştirsinler. İnsanlar işlerini yaparken çok tedbirli olsunlar.” dedi

Orta Yılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu’nu 26dk ile 43dk arasında izleyebilirsiniz

26 dk 43 dk arası
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-