eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
19 Ekim 2021 - 15:09

11 ve 17 ekim tarihleri arası Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından toplam 7 operasyon gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyonda;

“12/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ile (1) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

13/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (6) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

14/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (438) adet Ecstasy hap ile (1) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslardan birisi hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı, diğer şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-