eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP İL BAŞKANI ŞANLITÜRK ÜNYENİN GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

MHP İL BAŞKANI ŞANLITÜRK ÜNYENİN GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
20 Ocak 2022 - 0:55

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ,Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı Cihan Çakır’ı ziyaretinde Ünye’nin il olma teşebbüsünü değerlendirdi.

”AYRILIKTA AZAP VAR BİRLİKTE RAHMET VAR”

Şanlıtürk açıklamasında,“Biz Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı olarak ilçe ziyaretleri yapmaya devam ediyoruz. Bugünde Ünye  sizi ziyaret etik.
Her konuda olduğu gibi Ünye’nin il olma konusunda da fayda ve maliyete bakıyorum. Genel olarak baktığımızda da  ayrılıkta azap var birlikte rahmet var diye düşünüyorum. Ünye’nin il olmasındansa Ordu’nun ve Giresun’un birlikte hareket etmesi kanaatindeyim. Ben Giresun ve Ordu’nun kaderinin bir olduğuna inanıyorum. Eğer Merkezi hükümetten isteklerimizi birlikte istersek çok daha faydalı olur.

”ÜNYE GÜNDEMİ LİMAN OLMALI”

Ünye tek başına müstakil olarak hareket ettiğinde ben bir başarı sağlayacağı kanaatinde değilim. Daha önce Ünyelilerin yaptığı yoğun talep üzerine Ünye’ye bir Havaalanı temeli atılmıştı. Eğer ki Ünye’de konuşulacak bir konu yoksa havaalanını gündeme getirsinler. Havaalanına yapılan yatırımlar kimin vergileriyle yapıldı ve şu an ne durumda ona bakmak lazım. Benim gözümde Ünye’nin en önemli gündemi Ünye konteyner Limanı bir an önce hizmete geçirilmesidir. Karadeniz-Akdeniz yolumuzda yapıldı. Bir aracın Mersin’den Ordu’ya gelmesi 6,5 saat olduğu söyleniyor. Mersi’nden buraya gelecek sebze ve meyve tırlarımızın Ünye konteynır limanından Rusya’ya ihracının yapılabilir. Böylelikle Rusya’ya taze sebze ve meyve ihracının inşallah Samsun limanından sonra Ünye limanında yapılır. Biz Ünye limanını bir an önce gündemimize alıp Büyükşehir’e bunu bildirmemiz gerekir diye düşünüyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-