eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNLÜ SANATÇILAR OSMAN ÖZTEKİN VE GÜL ESİN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ÜNLÜ SANATÇILAR OSMAN ÖZTEKİN VE GÜL ESİN ÖLÜMDEN DÖNDÜ
19 Ocak 2022 - 0:26

Sanat camiasının önemli isimleri Samsun’da ölümden döndüler.

Sanatçı Osman Öztekin ,eşi Hilal Öztekin ve Sanatçı Gül Esin Ordu’da bir dizi ziyaretler yaptıktan sonra Samsun’a dönüşte kaza yaptılar.

Ordu ziyaretlerinde Ünye’de yayın yapan Çakır medya ve A52TV televizyonuna da ziyarette bulunan sanatçılar burada Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı Cihan Çakır ile hasbihal ettiler.

DÖNÜŞ YOLUNDA BEKLENMEYEN KAZA

Samsun Çarşamba ilçesinde trafik ışıklarında bekleyen otomobile arkadan gelen tır çarptı. Tırın çarptığı otomobilde bulunan sanatçılar Gül Esin,Osman Öztekin ve eşi Hilal Öztekin hafif yaralandı.Tedavileri hastanede devam eden sevilen sanatçılar Gül Esin ,Osman Öztekin ve Hilal Öztekin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Geçirdikleri trafik kazasını tedavi gördükleri hastaneden fotoğraf paylaşarak hayranlarına duyuran sanatçılara sevenleri geçmiş olsun mesajları ile moral verdiler.

Osman Öztekin’in paylaşımı şöyle;”Çok kıymetli dostlarım ve sevenlerim Samsun Çarşambada trafik kazası geçirdik.

Çok şükür önemli bir şeyimiz yok.hastanedeyiz”.

Sanatçı Gül Esin ‘in  paylaşımı şöyle;”Sevgili takipçilerim Samsun çarşambada ışıklarda dururken arkamızdan tır çarptı bize. Şu anda hastanede tedavi altına alındık. Allahtan ufak atlattık arabamız hasarlı sanatçı kardeşim Osman’ın parmakları çatladı, eşi hilal ve  ben  müsaade altındayız şükür iyiyiz’

Çakır medya ve A52TV ailesi olarak kıymetli dostlarımıza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-