eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILIN TRANSFERİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

YILIN TRANSFERİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
03 Eylül 2015 - 1:45

31444

Türkiye yeni bir seçim atmosferine girerken TBMM kimlerin gireceği ve sandalyelerin partilere göre dağılımının nasıl olacağı merak edilmeye başlandı.Yüksek seçim kurulunun 1 Kasım gününü açıklamasıyla beraber siyasi partilerde ve milletvekili adaylarında hareketli saatler yaşanmaya başlandı.

24.Dönem Ordu milletvekili olarak TBMM’ye giren ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında kurulan 61. Hükümet’te İçişleri Bakanlığı görevine getirilen İdris Naim Şahin’de yeniden meclise girmeye hazırlananlardan.

3 Kasım 2002 ve 22 Temmuz 2007 Milletvekili Seçimleri’nde İstanbul Milletvekili olarak TBMM’ye giren ve daha sonra 3. kez 24. Dönem Ordu milletvekili olarak tekrar TBMM’ye girmişti.

Kabine revizyonu ile Başbakan tarafından görevinden alınmış ve  yerine İstanbul eski Valisi ve AKP Mardin milletvekili Muammer Güler getirilmişti. Şahin daha sonra görevini milletvekili olarak sürdürmüş ,17-25 Aralık operasyonları sonrası AKP’yi eleştirerek istifa etmişti. MİLAD Partisini kurarak siyasete tekrar soyunan İdris Naim Şahin istediği potansiyeli yakalayamamış  ve kurduğu partiden istifa etmişti.

 

Siyasette bir süre inzivaya çekilen ve 25.dönem milletvekilliği seçimini sakin geçiren,61. hükümette bakanlık yapan   Şahin tekrardan alışık olduğu siyaset arenasına dönüyor.Bunun çalışmalarını yapan ve kulislerde bulunan Şahin’in şu anki ülke durumu hakkında endişesinin siyasete dönmesinde ki en büyük etken olduğunu söylediği ve açılım politikasının fiyasko olduğunu belirttiği konuşuluyor.TBMM’de temsil edilen siyasi bir parti ile dirsek teması halinde olduğu bilinen Şahin’in  için kapılar açılacak gibi görünüyor.

Aldığımız bilgilere göre sayın İdris Naim Şahin için bir Belediye Başkanının bizzat aracı olduğu ve Genel Başkanı ile görüştüğünü öğrenildi.Bu Belediye Başkanı eski Bakan Şahin  için yoğun  kulis çalışması yaptığı ve Genel Başkanıyla Şahinin durumunu görüştüğü  biliniyor.

Şahinin yeniden meclise girmesi için Genel Başkanın oluru beklenirken ,adaylık konusunda parti içinde epey yol kat edilmiş ve her an bu partiden eski içişleri bakanının adaylığının açıklaması yapılabilir.Ankara kulislerinde Sayın Şahin’in 26.dönem milletvekilliği seçimlerine İstanbul’dan gireceği ,fakat memleketi Ordu içinde yoklama yaptığı konuşuluyor.

img288 yunus_emre-21-214x300

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-