eskort samsun

ÜNYENETHABER

Judo Grup müsabakaları sürüyor

Judo Grup müsabakaları sürüyor
19 Ocak 2022 - 22:24

Okul sporları kapsamında 19-20 Ocak tarihlerinde Ünye’de düzenlenen Judo Gurup müsabakaları açılış seremonisiyle başladı.

Düzenlenen ilk müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri verildi.   

Okul sporları kapsamında Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Kars, Sinop, Tokat, Giresun, Amasya, Erzurum ve Bayburt illerinden oluşan Judo Gurup müsabakaları 19-20 Ocak tarihlerinde Ünye’de düzenleniyor.

 Müsabakaların ilk gününde müsabakaların düzenlendiği Ünye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda açılış seremonisi düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seremonide ilk yarışmalarda dereceye giren sporculara protokol tarafından madalya ve başarı belgeleri verildi.

 Gençlik geleceğimizdir

Açılış seremonisinde konuşan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Aydın Kuyumcu, “Gençlerimiz daima önceliğimizdir. Türkiye’nin paha biçilmez zenginliği, milletimizin geleceği gençlerimiz ve sporcularımız tüm planlarımız ve geleceğimizin merkezindedir. Çünkü biliyoruz ki bu eşsiz cenneti doğru yöntemlerle işlenmesi sadece bugün değil, güçlü Türkiye için büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve vizyonla çalışmalarımızı hayata geçirirken temel arzumuz Türkiye’nin istikbali olarak genç nesilleri gerçek anlamda yetiştirmek spora teşvik etmek ve geliştirmektir.Sporun ve sporunun her daim yanında olan desteklerini esirgeyemeyen, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan antrenörlerimizle, federasyonlarımızla tüm gençlerimizle Bakanlığımızla iç içe olan ilçemizin değerli büyükleri ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye, Ünye Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, her zaman yanımızda olan Spor İl müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

 “.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-