eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Bu Kış Beni Rahat Bırakın”

“Bu Kış Beni Rahat Bırakın”
28 Ocak 2022 - 12:15

Ünye’de bulunan bir esnaf, kış aylarında şehir merkezinde zor şartlar altında yiyecek ve barınma sorunu yaşayan sokak hayvanları için yaptığı kulübe, çevredekilerin takdirini topladı.

Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Ünye Komagene Çiğköfte Sahibi Fatih Yurtdaş, ülke genelinde etkini olan kış ayının sert geçmesinden dolayı sokak hayvanlarının barınma ve gıda ihtiyacına destekte bulunmak için iş yerinin önüne kulübe yerleştirdi. İçerisinde yem ve ısınacağı battaniyeyi de yerleştiren Fatih Yurtdaş, sokak hayvanlarına karşı duyarlılığın herkes tarafından olmasını ve bu günlerde bu canlıların unutulmaması çağrısında bulundu.

“İnsan Hayvanın Devletidir”

Sokak hayvanlarına karşı sosyal sorumluluğun herkes tarafından olması gerektiğine dikkat çeken Fatih Yurtdaş,”  İnsan hayvanın devletidir. Biz bu gün sokakta yaşayan canlılarımızı unutmamalıyız ki, onlarında bu toplumda yeri olduğunu bilmeliyiz. Kış ayları malum bildiğiniz üzere çok sert geçmektedir. Onların bir can taşıdığını biliyoruz. Bu anlamda ufakta olsa iş yerimizin önünde sıcak bir kulübe yaparak barınma ihtiyaçlarına ufak bir katkımız olsun istedik” dedi.

Yapılan bu hareket ise çevreden geçen vatandaşların taktiri ve beğenisini topladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-