eskort samsun

ÜNYENETHABER

Tosun Güven Tazeledi

Tosun Güven Tazeledi
29 Ocak 2022 - 15:10

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen genel kurulda mevcut başkan İrfan Tosun, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Dikilitaş’ta düzenlenen genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel Kurulda Divan Başkanlığına İsmet Odabaş, Divan Başkan Yardımcılığına Özlem Çalışkan Aydın, Kâtip Üyeliklerine Esra Bacın, Barış Acar ve Gültekin Yurtsever seçildi.

“Geleceğin Türkiye’si İçin Yol Çıktık”

Genel kurulda konuşan DEVA Partisi Ünye ile Başkanı İrfan Tosun, “Bizler Türkiye’nin Deva’ya ihtiyacı olduğu için Deva’laştık. Onun için yola çıktık. Susturulmak istendik, susmadık. Durdurulmak istendik, durmadık. Durmayacağız da. Gerçekten genç, dinamik, dürüst, tecrübeli Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan güvencimizle yol çıktık ve sonuna kadar yolumuzda durmadan devam edeceğiz. Geleceğin Türkiye’si için, daha modern bir Türkiye için yola çıktık ve Allah’ın izni ile hep beraber bütün gönüldeş ve dava arkadaşlarımızla beraber bu başarıya beraber ulaşacağız. Yeni kurulan bir parti olmamıza rağmen 2022 yılında en çok üye kaydı yapan partiyiz. Her geçen gün damla damla büyüyen DEVA Partisi çok yakında hak ettiği yere gelecektir. Ama bunu birlikte başaracağız. Gelecek neslimiz için birlikte başaracağız. Türkiye’nin adil bir düzene, adil bir yönetime ihtiyacı var. Bizim de Genel Başkanımız Ali Babacan’a sonsuz güvenimiz var. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Deva’nın Hedefleri Bizleri Bir Çatıda Topladı”

DEVA Partisi Ordu il Başkanı Ercan Öktenay ise, “Ülkemizin her alanında kötüye gitmesine itiraz eden bizler değişimin yerelden başlayacağını biliyor, ona göre elimizi taşın altına koyuyoruz. Yarınlarımızı başkalarının insafına bırakmadık. Evimizin geçimini, işimizin bereketini, ailemizin refahını, ülkemizin geleceği için evimizden ve işimizden kıstığımız zamanı partimizi büyütmek için adadık. DEVA Partisinin programı, hedefleri, ilkeleri, değerleri bizi bu çatı altında bir araya getirdi. Çiftçinin derdine, esnafın sorununa, emeklinin sıkıntısına, gençlerin ümitsizliğine DEVA olmak için bir araya geldik” diye konuştu.

Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun’un yönetimi ise “Serdar Eroğlu, İlhan Yiğit, Hasan Akyıldız, Aydın Çiftçi, İbrahim İşçi, Mustafa Çil, Hüseyin Kıran, Fatma Selim, Selma Serap Kocaoğlu, Dilek Baltacı, Ersin Hamarat, Murat Aksu, Tevrat Akkaya, Uğur Kırca” isimlerinden oluşuyor.

Deva Partisi 1. Olağan Kongresine ayrıca CHP Ünye ilçe Başkanı İsa Maral, İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Feryal Çuhacı, Memleket Partisi ilçe Başkanı Sebanur Özdemir, Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanı Yunus Çetinkaya, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek katıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-