eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYELİLER DERNEĞİNİN BAŞKANI DEĞİŞTİ

ÜNYELİLER DERNEĞİNİN BAŞKANI DEĞİŞTİ
31 Ocak 2022 - 23:55

İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği yaptığı genel kurulda yeni başkanını seçti. Dernek binasına yapılan Kongrede Mevcut Başkan Ali Kemal Göğünç yeniden aday olmadı.

Başkanlığa Murat Keskin seçildi.

Kongrenin ardından bir açıklama yapan Başkan Murat Keskin,   derneğimizin olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Genel Kurulda derneğin üst kurul ve yönetim tarafından şahsımı teklif etmeleri ve benim de yaptığım istişareler sonucunda göreve talip olduk. 24 genç ve çalışkan arkadaşımızdan oluşan yönetimimizi oluşturduk.

Derneğimizde bu zamana kadar görev yapan başkan ve yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten aktif ve çalışkan bir dernek devraldım. Bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Nerede kimsesiz Ünyeli var ise onların sesi olacağız  dedi.

 Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Murat Keskin, Alaaddin Karakahya, Cemalettin Karamanlıoğlu, Mustafa Kılıç, Nurettin Şen, Salim Türk, Savaş Yürür, Selim Akman ve Yaşar Dolu. Yönetim Kurulu Yedek: Hakan Keskin, Aydoğan Akkaya, Orhan Koç, Emircan Demirci, Emre Sezgin, Halil İbrahim Arslan, Malik Ocak, Recai İstek ve Sedat Karagül. Denetim Kurulu Asil: Adem Muşlu, Hasan Fahri Odabaşı, Hasan Kuşçu. Denetim Kurulu Yedek: Sani Kolcu, Hasan Kılıç ve Adem Keskin.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-