eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ara Tatili Fırsata Çeviren Gençler ve Çocuklar Camilerimize Akın Ediyor

Ara Tatili Fırsata Çeviren Gençler ve Çocuklar Camilerimize Akın Ediyor
31 Ocak 2022 - 23:59

Ara Tatili Fırsata Çeviren Gençler ve Çocuklar Camilerimize Akın Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yarı yıl tatilinde uygulamaya konulan ve 1 hafta sürecek olan projede çocukların yarıyıl tatilinde camide cemaate katılarak milli ve manevi değerlerini öğrenmesini katkı sunmaları amaçlanırken çocuklar “Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülleri Al Sloganıyla çeşitli ödüllere de sahip olacaklar.

Türkiye Genelinde düzenlenen yarışmada camiye gelerek namaz kılan çocuklar çeşitli ödüllerin sahibi olacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde yarı yıl tatilinde başlatılan “Haydi Çocuklar Camiye” adlı proje Ünye’de de hayata geçirildi. Ünye Müftülüğü’nün ”Camiye Koşalım Hediyeye Kavuşalım” organizasyonu ile ilçemizdeki camilerde 5 vakit namaza gelen çocuklar hem namaz kılmayı alışkanlık haline getirecek hem de çeşitli hediyelerle ödüllendirilecekler.

Ünye İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş ”Ünye’nin merkez mahallelerinde birçok camide çocuklar yoğun bir şekilde yarışmaya katılmaya başladı. Vakit namazlarında camiye gelen çocuklar Din Görevlilerimizin oluşturduğu liste ile de puan alıyorlar.  Ayrıca çocukların ezber duaları ve ailesi ile namaza gelmeleri de puan olarak hanelerine yazılacak.
28 Ocak Cuma sabah namazı ile başlayan proje 4 Şubat Cuma Yatsı namazı ile sona erecek. Camiye gelen bütün çocuklara cami görevlilerimiz tarafından çeşitli ödüller verilecek. Bütün çocuklarımızı Camilere bekliyor, başarılarının devamını diliyoruz”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-