eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hacıimamoğlu: “Üstümüze Düşen Ne Varsa Hazırız”

Hacıimamoğlu: “Üstümüze Düşen Ne Varsa Hazırız”
07 Şubat 2022 - 14:48

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, İnkur Mahallesi’nde heyelan riski nedeniyle boşaltılan 18 konutun sahipleri olan aileleri ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda İnkur Mahallesi’nde heyelan riski nedeniyle 18 konut tedbir amaçlı boşaltılmış ve evlerde yaşayan 36 kişi güvenli alanlara taşınmıştı. Bölgede heyelan nedeniyle sıkıntı yaşayan aileleri ziyaret eden MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetimi, ailelerle yakından ilgilenerek gerekenlerin yapılacağını söyledi.

“Üstümüze Düşen Ne Varsa Hazırız”

Afet bölgesi ilan edilen ve heyelan nedeniyle evlerinden eşyalarını çıkaran vatandaşlarla konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, “ Bölgemizde yaşanıla afet nedeniyle çoğu vatandaşımız evlerini boşaltıyor. Tabi ki kötü bir durum. Yıllardır emek vererek yaptıkları evlerinden yaşadıkları mahallelerinden göç etmek zorunda kalıyorlar. Bizler gerek MHP teşkilatı olarak gerek insani olarak vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Afet bölgesi ilan edilen alan her geçen gün daha da kaymaktadır. Yetkililerin burada yaptığı incelemeler sonucunda, bölgede yaşayan vatandaşlarımız evlerinden tahliye ediliyor. Tabi zor bir süreç ve zor bir durum. Bizlerde teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte onların yanında olduğumuzu iletmek istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetimi bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Hacıimamoğlu’na ayrıca İnkur Mahalle Muhtarı Ömer Yıldırım’da eşlik ederek bilgi paylaşımında bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-