eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇETİNKAYA VE DEMİRBAŞ BİR ARAYA GELDİ

ÇETİNKAYA VE DEMİRBAŞ BİR ARAYA GELDİ
05 Temmuz 2022 - 15:28

Alçıpan, boya ve dekorasyon alanında sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Çetinkaya ve inşaat sonrası temizlik, ofis temizliği ve eşyalı daire temizliği alanlarında çalışma yapan Ümit Demirbaş, ortaklaşa açtıkları ofis ile artık Ünye 15 Temmuz Meydanı’nda hizmet verecek.
Boya, dekorasyon ve inşaat sonrası temizliği aynı ofiste bir araya getirerek vatandaşların hizmetine sunan Çetinkaya ve Demirbaş, bugün Ünye 15 Temmuz Meydanı’nda yaptıkları açılış ile sektöre yeni bir soluk getirdi.

Dualarla açılışı gerçekleştirilen iş yerinin açılışına Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor , ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir,Kartegder Bşk.Yardımcısı Yunus Zor katıldı.

Açılışta konuşan Çetinkaya Alçıpan Dekorasyon sahibi Mustafa Çetinkaya, “Ünye’de sektöre yeni bir nefes kazandırmak ve yerimizin belli olması adına inşaat sonrası temizlik alanında hizmet veren Ümit Demirbaş ile ofisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah güzel işlerle ülkemize hizmet vereceğiz. Ben ofisimizin açılışına katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederim” dedi.

Açılış kurdelesini keserek yeni ofise hayırlı olsun temennilerinde bulunan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Sektöre can verecek olan yeni bir iş yerinin açılışında bir aradayız. Ben iş yeri sahipleri olan Mustafa Çetinkaya ve Ümit Demirbaş’a hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum. İş sahiplerimizin yeni iş yerleri açarak ekonomiye can vermeleri bizleri mutlu etmektedir. Ben bu iş yerinin Ünye’ye ve iş yeri sahiplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-