eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAY SAATİ PROGRAMINDA ALPARSLAN’IA DESTEK İSTENDİ

ÇAY SAATİ PROGRAMINDA  ALPARSLAN’IA DESTEK İSTENDİ
18 Temmuz 2022 - 0:35

Malatyalı 19 aylık  SMA Tip 1 İlerlemiş Kas Hastası Alparslan Aktürk’ün ailesi yardımseverlere çağrı yaparak yaşaması için onlardan destek bekliyor.

A52 TV ekranlarında sabah kuşağında yayınlanan Çay Saati programına telefonla bağlanan Aktürk ailesi çocukları için yardım çağrısında bulundular. Programa seyircilerden destek toplandı.

SMA (Spinal Masküler Atrofi) Tip 1 ilerlemiş kas hastası Alpaslan Aktürk, Malatyalı ve 19 aylık bir bebek. Boğazından trake ile nefes alıyor, midesinden şırınga ile besleniyor. Sadece gözleri hareket ediyor. Şu anda 10kğ. 24 aylık olmadan ve 13,5 kiloya ulaşmadan tedavisini alamazsa yaşam mücadelesini kaybedecek. Tedavisi ise yurtdışında mümkün. Zolgensma isimli dünyanın en pahalı ilacı bu hastalığın çaresi. Bu ilacın bedeli ise, 1.8 milyon dolar.

8 tane makinaya bağımlı şekilde yaşam mücadelesi veren Alpaslan AKTÜRK bebeğin, babası adına açılan Valilik İzinli kampanyası ise an itibariyle %12 ‘de.

Malatyalı Alpaslan Bebeğin sağlığına kavuşabilmesi ve tedavisini alabilmesi için Son 4 Ayı kaldı. Yardım kampanyası gerek sosyal medya üzerinden, gerekse de standlardan, kermeslerden ve hayır sahibi merhametli insanlarımız tarafından toplanmaya çalışılıyor.

Alparslan Bebeğin annesi, “Lütfen sesimizi duyun! Bebeğimizin çıkmayan sesi olun. Evladım, her geçen gün gözümüzün önünde eriyor. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Lütfen bebeğimize Can olun, ömür olun, nefes olun” sözleriyle maddi ve manevi destek istedi.

ALPARSLAN AKTÜRK bebeğin Sosyal medya adresleri,
@sma_alparslan_tip1eu
@sma_alparslan_tip1
ALPARSLAN yaz 6844 ‘e gönder (Türk Telekom)10₺ Bağış

VALİLİK İZİNLİ HESAP NUMARALARI
: TR43 0001 0001 8366 7372 1650 12 (Ziraat Bankası)
ALICI: Volkan aktürk (bebeğin babası)
AVRUPA IBAN
NL71 BUNQ 2069 0994 82

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-