eskort samsun

ÜNYENETHABER

ELEKTRİK KESİNTİSİNE GÖRÜLMEMİŞ PROTESTO

ELEKTRİK KESİNTİSİNE GÖRÜLMEMİŞ PROTESTO
29 Temmuz 2022 - 17:51

Aybastı’da sık sık yaşanan habersiz elektrik kesintilerinden mağdur Süt Entegre Tesisi İşletme Sahibi Aslan Güdük 8 ton sütü YEPAŞ’ın önüne dökerek protesto etti.

Sık sık yananan ve öncesinde duyuru yapılmayan elektrik kesintilerden dolayı fabrikasının süt motorları ve jeneratör fazlarının yandığını iddia eden Aybastı Süt Ürünleri İşletmesi Oray Süt Fabrikası sahibi Aslan Güdük, durumu protesto etmek için topladığı 1 günlük sütü YEPAŞ’ın önünde döktü.

Aslan Güdük yaşadıkları mağduriyetle ilgili olarak; YEPAŞ Aybastı Sorumlusu İbrahim Bey’in çeşitli bahaneler bularak konuyla ilgilenmediğini, yüzlerine telefonu kapattığını, kesilen elektrik yüzünden son derece mağdur olduğunu belirterek, bu yüzden bir günde topladığı 8 ton sütü YEPAŞ’ın önüne dökerek yaşadıklarından dolayı bu şekilde protesto ettiğini söyledi.

Diğer taraftan ilçe genelinde son zamanlarda plansız ve duyurusuz şekilde yapılan kesintilerden dolayı mağdur olduklarını belirten ilçe esnafı da, bir kereye mahsus bir kesinti olmadığını sıklıkla bununla karşı karşıya kaldıklarını dile getirerek çözüm bulunmasını istedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-