eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DEKİ DÜĞÜN SALONLARI KRİZE ÇARE OLUYOR

ÜNYE’DEKİ DÜĞÜN SALONLARI KRİZE ÇARE OLUYOR
30 Temmuz 2022 - 12:45

 

DÜSOİŞ (Düğün ve Organizasyon Sektörü İşveren Sendikası) Sendikası Ünye’deki mağduriyetler için müjdeli açıklamalarda bulundu.

Düğün ve Organizasyon Sektörü İşveren Sendikası İlçe Başkanı Cihan Çakır, Fevzi Çakmak Sosyal Tesislerindeki mağduriyetin ortadan kaldırılması için genel merkezden yetki aldıklarını söyledi.

Çakır, “Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesislerindeki Büyükşehir Belediyesiyle olan sözleşmenin sona ermesi ve sosyal tesisin amaçlarının dışına çıkartılarak kullanılmasının ardından gelen şikayetlerin üzerine sözleşme yenilememesi üzerine doğan vatandaşın mağduriyetiyle ilgili yürekleri ferahlatıcı atım attık.

Sosyal Tesisin sözleşmesinin biteceği tarih belli olmasına rağmen işbilmez bazı yöneticilerin vatandaşın mağduriyeti üzerinden süreyi uzatmak için ileri tarihli düğün günü vermelerinden doğan olumsuz durumu biz sendika olarak gidermek için elimizi taşın altına koyduk.

Bu kapsamda derneğimize bağlı olan 9 tane düğün salonunda mağdur olan vatandaşların davetlerini yapma garantisi veririz.  Mağdur olan vatandaşların dernek üyesi düğün salonlarına uğramaları halinde aynı koşullarda hizmet vereceğimizi bildiririz.

Ünye’de DÜSOİŞE bağlı aşağıda isimleri yazılı tesislerimizle vatandaşlarımız görüşme yapabilirler.” Dedi.

 Akasya Düğün Salonu, Alyans Düğün Salonu,Çakırbey Düğün Salonu, Halil Efendi Sosyal Tesisleri

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-