eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vatandaş’a Sorduk ”Fındık Fiyatından Memnun Mu?

Vatandaş’a Sorduk ”Fındık Fiyatından Memnun Mu?
04 Ağustos 2022 - 1:48

Geçtiğimiz günlerde Ordu ziyareti kapsamında gelerek fındık fiyatının 54 lira olmasını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu fiyatı vermesini değerlendiren vatandaşlar gayet memnun olduklarını açıklayarak Cumhurbaşkanı’na sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 54 lira destekli fındık fiyatının verilmesi sonrası sokağın nabzını tutan A52 TV ailesi, vatandaşlara verilen fiyatlardan memnun olup olmadıklarını sordu. Çoğu vatandaş ise A52TV mikrofonlarına memnun olduklarını ifade ederek Cumhurbaşkanına sahip çıktı.

Fındık üreticisi İhsan Odabaşı, “Ben fındık fiyatından gayet memnunun. Rabbim satmayı da nasip etsin. Allah razı olsun devletimizden. Herkesin verilen bu fiyattan da memnun olması lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği fiyatı iyi bulduğunu söyleyen İsmail Aydoğdu, “Cumhurbaşkanımız çok güzel bir fiyat verdi. Ben bahçeye amele getiriyorum. Beklenmedik bir durumda cumhurbaşkanımız gayet güzel fiyat verdi. Tırpanını vurma, gübresini atma, bahçeye bakma topraktan gelen fındığın gene parasını alırsın. Bir sene hiç çalışmadan fındıktan paranı alırsın” diye konuştu.

Bir başka üretici Yusuf Nal ise, “Verilen fiyat gayet iyi bir fiyat ancak gübre fiyatları da arttı. Ama verilene de şükretmek gerekir. Bundan farklısını kimse beklemesin. Verilen fiyat yerinde ve değerindedir” şeklinde konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-