eskort samsun

ÜNYENETHABER

MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ “ÜNYE TURİZM MERKEZİDİR, KİMSE YOK SAYAMAZ”

MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ “ÜNYE TURİZM MERKEZİDİR, KİMSE YOK SAYAMAZ”
11 Ağustos 2022 - 14:50

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız Ünye’de gazetecilerle buluştu. Buluşmada gazetecilerle sohbet eden Yediyıldız Ünye’nin gündemini meşgul eden İl konusu ve Valiliğin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Ordu turizm seyahati organizasyonunda Ünye’nin olmamasıyla ilgili sorulan soruyu açıkladı.

Milletvekili Yediyıldız’ın açıklamaları şöyle;

“ Ben Bu Makamda Olduğum Sürece Hizmet Etmek İçin Varım”

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız,” Ben burada olduğum sürece hizmet etmek için varım.

“Ünye’nin İl Olma Konusunda Başkanlarımız Ne Derse Benim Sözümde Odur”

Ünye’nin il olma konusu sorusunu cevaplayan Şenel Yediyıldız “Burada Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ne açıklıyorsa benim sözümde aynen odur. Burada il konusunda duyarlılığı başkanlarımız ne derse o benim için geçerlidir”

“Ben Çocukluğumdan Beri Ünye’nin Turizm Merkezi Olduğunu Bilirim”

Ünye’nin turizm merkezi olduğuna dikkat çeken Şenel Yediyıldız, “Ben Ünye’nin turizm merkezi olduğunu çocukluğumdan itibaren bilirim. Ve halada bunu diyorum. Şu anda burada birilerine Karadeniz gezmiş olsun ama mutlaka Ünye derim. Ünye’ni kimse turizm dışında diye demesin Ünye her platformda mutlaka var. Ünye asla güzelliğinden bir şey kaybetmiyor. Ünye turizm merkezidir. Burası ayrı bir şehirdir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Ordu’ya Akkuş-Niksar sözünü birebir kendisinin aldığını söyleyen Şenel Yediyıldız, “Ünye-Akkuş yolunu söz vermeyecekse ben bakanıma gelme dedim. Bunu önceden söyledim”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-