eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEFOLU ÇUVALLAR KRİZ YARATTI

DEFOLU ÇUVALLAR KRİZ YARATTI
15 Ağustos 2022 - 14:26

Bu sabah saatlerinde haber merkezimizde yayınlanan “ÜNYE’DE DÖNERCİNİN ÖNÜNDEKİ CUVALLAR DİKKAT ÇEKTİ”  haberinde söz konusu çuvalların Kızılay’a ait olmadığı ortaya çıktı.

Bir döner işletmesi önünde bulunan mangal kömürlerinin ambalajı bir anda gündeme oturdu. Ambalaj üzerinde bulunan yazılarda “Kızılay” ve “AFAD” ibarelerinin bulunması vatandaşın dikkatini çekmiş ve “Kızılay’ın dönercilere ücretsiz kömür dağıtımı” olarak algılanmıştı.

Durumla ilgili görüştüğümüz işletme sahibi Samet Özcan, olayın tamamen yanlış anlamadan kaynaklı olduğunu ifade ederek, “İşletmemiz için kömür alımı yaptığımız firmamız, maliyeti düşürmek için çuval fabrikalarından defolu çuval temin etmekte. Çuval fabrikaları baskı hatası olan, ebat hatası olan çuvalları piyasada daha uygun fiyata sattığı için, çalıştığımız firma buradan aldığı çuvalları ambalajda kullanmış ve bize göndermiştir. Bizlerde hiçbir art niyet aramadığımız için fazla detaya dikkat etmedik. Çuvallar Kızılay’la hiçbir ilgisi olmadığı gibi, kullanmış olduğumuz mangal kömürleri ile de Kızılay’ın hiçbir alakası yoktur. Tamamen yanlış anlamadan kaynaklanmıştır. Ne biz ne de çalışmış olduğumuz firma bu konuda kesinlikle art niyet düşünmüş değiliz. Bu yanlış algıdan dolayı kamuoyundan da özür diliyoruz” dedi.

Haber merkezimizce yaptığımız araştırmada internet üzerinden bu tarz baskı hatası olan defolu çuvalların satış yapıldığı ve piyasada kullanıldığı da tespit edilmiştir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-