eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hafızlık Yarışması İl Birincileri Ünye’den

Hafızlık Yarışması İl Birincileri Ünye’den
20 Ağustos 2022 - 15:20

 

 

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen Erkekler ve Bayanlar Hafızlık Yarışması Ordu İl Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

İl Müftülüğüne bağlı İlçe müftülüklerinde hafızlık eğitimi verilen kız ve erkek öğrenciler arasında 18 Ağustos 2022 Perşembe günü yapılan hafızlık yarışmasında Ünye Merkez Erkek Kur’an kursundandan Furkan Taha Ocak, ve Merkez Kız Kur’an kursundan  Zeynep Az birinci oldular.

 

Yarışmanın sonunda birinci olan Hafız Kur’an Kursu öğrencilerine İl Müftüsü Dr.İsmail Çiçek, Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş ve İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz tarafından hediyeleri takdim edildi.

 

Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş; “Diyanet İşleri Başkanlığımız Kur’an’a hizmet yolunda, İslam’a hizmet yolunda birçok faaliyet yürütmektedir. Bu faaliyetlerden biri de ülkemizin dört bir tarafında bulunan hafızlık eğitim merkezlerimiz ve Kur’an kurslarımızdır.

 

Ülkemizin her köşesinde Kur’an kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimize her türlü maddi ve manevi yardımı yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu öğrencilerimiz kolaylıkla yetişmiyor. Bu öğrencilerimizin bir de hocaları var. O hocalar gecelerini gündüzlerine katarak, gece gündüz demeden öğrencilerimizin hafız-ı kelam olmaları için gayret gösterdiler, çalıştılar, çabaladılar. Eylül ayının ilk haftası Zonguldak’ta bölge yarışmasına katılacak hafızlarımıza başarılar diliyor, kendilerini ve onları yetiştiren hocalarını tebrik ediyorum.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-