eskort samsun

ÜNYENETHABER

Amerika’da Yaşayan Ünye’li Çift Çocuklara Mutluluk Yaşattı

Amerika’da Yaşayan Ünye’li Çift Çocuklara Mutluluk Yaşattı
25 Ağustos 2022 - 14:09

Amerika’da yaşayan aslen Ünye’li olan Rahim ve Ayşe Keskin çifti her yıl gelerek yaşadıkları memleketlerinde hasret gidermeleri sonrası çocuklara yaşattıkları mutluluklarına yenisini ekledi.

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Ünye Sabancı Çocuk Yuvasına bulunan çocuklara yönelik sosyal bir etkinlikle onları gün boyu açılan lunaparkta doyasıya eğlendiren Rahim Keskin ve Ayşe Keskin çifti, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Yıllardır yurt dışında tercümanlık yaparak her çocuğa mutluluk yaşatmak adına hayatlarını sürdüren çift, Ünye Sabancı Çocuk Yuvasına bulunan miniklerle bir araya geldi.

Ünye’de kurulan lunapark işletmecisi Burhan Bulat’ın da destek verdiği sosyal etkinlikte konuşan Ayşe Keskin, “Bu gün ben çok mutluyum. Çocuklarımızla birlikte onlarında mutluluklarına ortak olduk. Eşimle beraber yurt dışında yaşıyorum. Onların gözlerindeki sevinci ve gözlerindeki ışıltıyı gördükçe bizde mutlu olduk. Böyle bir olayı onlara yaşatabildiğimiz için çok mutluyum ve herkesin bunu yaşatmasını istiyorum. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın mutlaka çocuklarımıza el uzatmasını istiyorum” dedi.

Eşi Rahim Keskin ise, “Bende eşime katılıyorum ve çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olduk. Elimizden geldiğince çocuklarımızın hep böyle mutluluk yaşamalarını istiyorum. Ve herkesin çocuklara böyle etkinliklerle mutluluk yaşatmalarını istiyorum” diye konuştu.

Başkanlara Teşekkür

Lunapark İşletme Sahibi Burhan Bulat ise, “Bu gün duyarlı vatandaşlarımızı ve çocuklarımı lunaparkımızda ağırladık. Bizlere bu imkanı veren başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Ünye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İlçemize böyle lunaparkla birlikte çocuklarımızın oyunlarla eğlenceye varmalarındaki duyarlılığa sahip çıktığı için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-