eskort samsun

ÜNYENETHABER

Türk: “Yarın Bir Gün Sel Olur Halk Zorda Kalır”

Türk: “Yarın Bir Gün Sel Olur Halk Zorda Kalır”
30 Ağustos 2022 - 3:30

Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı Tanju Türk, Ünye Belediyesinin Sanayi Sitesinde yaptığı çalışmalara değinerek, alt yapı çalışmalarının eksik olduğunu söyledi.

Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı Tanju Türk, geçtiğimiz ay Ünye Sanayi Sitesinde yapılan sıcak asfalt öncesi alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının da yapılması gerektiğine dikkat çekti. Türk, kısa sürede o alana bir alt yapı probleminin giderilmesini ifade etti.

“Yarın Bir Gün Sel Olur Halk Zorda Kalır”

Ünye Belediyesi tarafından sıcak asfalt olması sonrası alt yapının eksikliğinin tamamlanması gerektiğini söyleyen Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı Tanju Türk, “Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı olarak Ünye Sanayi Sitesinde 1,5 ay önce bir çalışma olan ve bu çalışmada bütün bloklara asfaltın dökülmesine katkı sunan Ak Parti Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyoruz. Ama burada ister istemez gözümüze takılan sorulması gerekenleri sormak istedik. Asfalt çalışmasında hiçbir şekilde alt yapı çalışması olmadan dökülmesinin nasıl bir açıklaması olacağını, ve yukarıdan başlanması gereken bir olayın aşağıdan başlanmasını ve buradaki esnaflara bildirim yapılmaması esnaflarında tepkisini gösterdi. Bizlerde esnaflarımızın sorunlarını dile getirmeye çalışıyoruz. Bizlerde belediyemizin alt yapı çalışması yapmasını istiyoruz. Dökülen asfalt kenarında bir kanal çalışması olmaması yarın bir gün olabilecek sel felaketinde bizi zor durumda bırakabilir” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-