eskort samsun

ÜNYENETHABER

DÜĞÜNE GİTTİ HASTANELİK OLDU

DÜĞÜNE GİTTİ HASTANELİK OLDU
05 Eylül 2022 - 1:11

Atik Otel’de dün yaşanan olay sonrası   gazetecimiz aracılığıyla işletme yetkililerine seslenen duyarlı vatandaşlar  şikayetlerini dile getirdiler.”Böyle vahim olayların tekrar yaşanmaması için uyarıda bulunmak isteyen vatandaşlar işletmede konuyu iletecek garsonlardan başka muhatap bulamamanın sıkıntısını yaşarken,”parayı alınca iş bitmiyor,oradaki davetlilere kendi misafirleri gibi bakmaları gerekir”dediler.

DÜĞÜNDEN HASTANEYE

Gazetemiz WhatsApp hattına ulaşan duyarlı vatandaşlar, Atik otele bir düğüne katıldığını sağanak yağmur nedeniyle açıkta kalan ve ıslanan merdivende düşme tehlikesi geçirdiğini hemen akabinde ise gelin nedimelerinden birinin düşerek hastanelik olduğunu belirtti.

Hastaneye sevk edilen ve  kontrolden geçen nedime  düğün boyunca tekerlekli sandalyede düğüne iştirak etti.

”Duyarlı vatandaş olarak yetkililere ulaşmak istedik ama ortalıkta birkaç garsondan başka kimse yoktu. Otel personelinin giriş çıkış yaptığı yer kapalı hale getirilmiş ama yüzlerce  davetlinin inip çıktığı merdivene ise aynı önlem alınmamıştı. Halbuki   açıkta kalan merdivenler yağmur nedeniyle her an kazaya davetiye çıkarabilir .Bunun önleminin alınması gerekir diye kurum yetkililerini uyarmak istiyorum. Üstüne birde olay sonrası sorunla ilgilenen önlem alan yetkili de olmadı. Bir an önce gerekli önlemleri alırlarsa daha iyi bir işletme olacaklarına inanıyorum. Her yerden düşülebilir, kazalar olabilir ama bu kadar göz göre göre olmamalıdır.Bu bir kaza değil ihmalkarlıktır parayı alıyorsanız oradaki gelen kişiler sizin konuklarınızdır ona göre özen göstermeniz gerekir” dedi

OTEL DURUMDAN Bİ HABER

Olay sonrası Atik otel sosyal medya hesabında,” Otelimizde belirttiğiniz gibi ölüm tehlikesi içeren bir olay yaşanmamıştır.” ifadesi kullanılması ise özrü kabahatinden büyük bir açıklama olmuş oldu.

Bizde kamuoyu adına soruyoruz

Merdivenlerden düşmek hayati tehlike arz etmesi için yeterli mi?

Kurumunuz için bir olayın tehlikeli olması için can kaybı mı yaşanmalıdır?

Mekanınızda bir yaralanma yaşandığını biliyor musunuz?

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-