eskort samsun

ÜNYENETHABER

HEMŞERİLERİ KURTULMUŞ’U BAĞRINA BASTI

HEMŞERİLERİ KURTULMUŞ’U BAĞRINA BASTI
09 Ekim 2015 - 2:57

VİDEO HABER

ASA

Prof.Dr Numan Kurtulmuş Ankara’ya gitmeden önce memleketi Ünye’de vatandaşlarla buluştu.Atatürk parkı sosyal tesislerinde gerçekleşen buluşmaya katılım oldukça fazla olduğu görüldü. Sevgi seli içinde salona giren Sayın Kurtulmuş’a gösterilen ilgi tezahüratlarla  devam etti.Geceye Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş,ilçe Başkanı Arif Ergün,Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,İl Başkanı Uğur Çelenk ,Milletvekili adayları Ergün Taşçı,Mehmet Kara ,Partili ve vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Arif Ergün’ün açılış konuşmasının ardından,milletvekili adayları Ergün Taşçı ve Mehmet Kara seçim yunus_emre-21-214x30044 süreci ile alakalı kısa bir konuşma yaptılar.Son konuşmayı Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş yaptı.Konuşması sık sık salondakiler tarafından tezahüratlarla ve alkışlarla kesilen Kurtulmuş;açıklamasında;

“Türkiye ekonomik olarak çok şükür birinci ligde play-off’a çıktı. Biz diyoruz ki bu yetmez. Türkiye’nin Süper Lig’e çıkması lazım”

– “1 Kasımda tek başına güçlü bir iktidar olarak Türkiye’de seçim sonuçlarını alacağız. İnşallah 2 Kasım sabahı sizlerin gayretleri ve oylarıyla Türkiye’de tek başına AK Parti iktidar olacak ve yolumuza devam edeceğiz” Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Türkiye ekonomik olarak çok şükür birinci ligde play-off’a çıktı. Biz diyoruz ki bu yetmez. Türkiye’nin Süper Lig’e çıkması lazım” dedi. Kurtulmuş, Ünyeilçesindeki bir restoranda, partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin devletle milletin bütünleşme sürecini başlatmış, çok mesafe almış, milletin devlete hakim olduğu bir düzeni kurmaya başladığını belirterek, “İnşallah yeni Türkiye dediğimizin özeti de budur. Yeni Türkiye’de devletin hakimi de bu ülkenin sahibi de sadece ve sadece millettir” ifadesini kullandı.Bu sürecin ve yürüyüşün devam etmesi gerektiğini dile getiren Kurtulmuş, “Bu yürüyüşün kesilmemesi gerekiyor. Birileri Türkiye’nin bu hızlı yürüyüşünde ayağına çelme takmak istiyor. Birileri bu ülkeyi ekonomik olarak problemli bir hale getirmeye çalışıyor. Onların istediği Türkiye şu; ne olsun, ne ölsün. Bize muhtaç olsun ama kendi ayaklarının üzerine de dikilmesin” diye konuştu. “Türkiye ekonomik olarak çok img288şükür birinci ligde play-off’a çıktı” diyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz diyoruz ki bu yetmez. Türkiye’nin Süper Lig’e çıkması lazım. Birileri de diyor ki ‘Eyvah, Türkiye play-off’a kadar çıktı, biraz vuralım kafasına, aşağı insin’. Türkiye’nin ekonomik olarak önünü kesmeye çalışıyorlar. Terörle de aynı şekilde Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyorlar.”

– “Algı operasyonları”Kurtulmuş, zaman zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bazı medya kuruluşlarının algı operasyonların temel nedeninin de bu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Tayyip Erdoğan bir simge isim olarak Türkiye’de halkın içerisinden gelen, kendi tabiriyle ve kendi tarzıyla Kasımpaşa’dan gelen birisi olarak halkın ötekileştirilmiş, bir kenara bırakılmış, itilmiş, kakılmış evlatlarını temsil eden birisi olarak, halkın oylarıyla önce belediye başkanı, arkasından başbakan, arkasından da Cumhurbaşkanı oldu. Bu aslında devletle milletin bütünleşme sürecinin en somut göstergesiydi. İşte onun için her vesileyle sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında birtakım algı operasyonları yaparak devlet ve milletin arasını açmaya çalışıyorlar. Milletle cumhurun başkanı olan Cumhurbaşkanı arasında yanlış duyguların gelişmesini sağlamaya çalışıyorlar. Bunlara karşı hep beraber uyanık olacağız.”

– “1 Kasım’da, 7 Haziran’dan yarım kalan süreç inşallah tamamlanacak

“Numan Kurtulmuş, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçiminde değinerek, sözlerini şöyle tamamladı: “1 Kasım’da, 7 Haziran’dan yarım kalan süreç inşallah tamamlanacak. 1 Kasım’da tek başına güçlü bir iktidar olarak Türkiye’de seçim sonuçlarını alacağız. İnşallah 2 Kasım sabahı sizlerin gayretleri ve oylarıyla Türkiye’de tek başına AK Parti iktidar olacak ve yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’deki bu engellerin kaldırılması için 1 Kasım’ın bir fırsat olarak değerlendirileceğini ümit ediyorum. Böyle olursa Türkiye’nin üzerinden hesap yapanlar,Türkiye üzerinden birtakım operasyon yapma fikrinde olanlar, Türkiye’yi köşeye sıkıştırarak eski dönemlere götürmeye çalışanlar böylelikle hevesleri kursaklarında kalacak. Biz 1 Kasım’da milletvekili olalım diye bunu istemiyoruz. Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalsın diye bunu istiyoruz. Türkiye güçlü olarak yoluna devam etsin diye istiyoruz.

 “Bana Başbakan Yardımcılığı görevimde gelen, Ordu’dan intikal eden taleplerin yaklaşık yüzde 80-85’ini gerçekleştirdik.

Organize sanayi bölgesiyle ilgili Sanayi Bakanımız ile görüşme yaparak başka yere alınması konusunda mutabık kaldık. Ayrıca Ordu Üniversitesi ile ilgili 350 dönümlük bir araziyi Orman Bakanlığı’ndan Ünye’deki fakülteye tahsis etmek için son noktaya geldik. İnşallah oranında devrini Ordu Üniversitemiz yapacak. Aynı şekilde Spor Bakanlığı spor tesisi ile ilgili çalışmasına 2015 yılı içerisinde başlıyor. 2016 yılı bütçesi içerisine de Ünye’de bir kültür merkezinin yapılması için ödenek ayrılıyor. Türkiye’de sadece 2 ilçede olacak. Bunun biride Ünye olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Hastaneyi, yurtları, diğer hizmetleri saymıyorum. Tabakhane Deresi’nin ıslahı da başladı. İnşallah onu da en kısa zamanda bitireceğiz. Bunları da takip ediyoruz” dedi.

“Kurtulmuş, konuşmasının ardından bazı vatandaşların sorunlarını dinledi, bazılarıyla ise hatıra fotoğrafı çektirdi.Ve aynı gece uçakla Ankara’ya döndü.4 gün boyunca bulunduğu memleketi Ordu’da Kurtulmuş rüzgarı estiği görüldü.Kısa sürede halkın Kurtuluş’a olan ilgisi gösterdi ki ,bir sonraki ziyaretinde bu sevgi seli her an fırtınaya dönüşebilir.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-