eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ARGAN’DAN ÜTSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ARGAN’DAN ÜTSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
02 Kasım 2022 - 17:58

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, İlçe Başkan Yardımcıları Hasan Fahri Alparslan, Necati Güler, Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Birim Başkan Yardımcıları Musa Coşkan ve Uğur Çil ile birlikte; Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen İrfan Akar ve Yönetim Kurulu Üyelerine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan: “Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen İrfan Akar beyi ve ekibini tebrik ediyoruz. Başta oda üyeleri olmak üzere ilçemize hayırlı olsun. Odaları ve meslek kuruluşlarını önemsiyoruz. Bu anlamda Ünye Ticaret Odasını bölgenin lokomotif kuruluşlarından biri olarak görüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da oda yönetimine ve meclisine başarılar diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan nezdinde, Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette ilçemiz yatırımları, sanayi ve ticaretin gelişmesi noktasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-