eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU’NUN, ÜNYE VE FATSA’YA NEDEN FAKÜLTE VERMEDİĞİNİ AÇIKLADI

ORDU’NUN, ÜNYE VE FATSA’YA NEDEN FAKÜLTE VERMEDİĞİNİ AÇIKLADI
07 Kasım 2022 - 7:18

Ordu’nun Ve Ünye’nin Dijital Platformdan ve Uydudan Yayın Yapan Tek Televizyonu A52 TV’de yayınlanan NET BAKIŞ programında özel açıklamalarda Bulunan İyi Parti Ünye Belediye Meclis Üyesi Murat Çıraklı çarpıcı açıklamalar bulunarak gündem yarattı.

ÜNİVERSİTEYİ VERMEYEREK ÜNYE VE FATSA’YI CAZİBE MERKEZİ YAPMAK İSTEMİYORLAR

Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan’ın Aybastı’da yaptığı açıklamada siz yurt yapın okul binasını yapın buraya yüksekokulu getirmeyi bana bırakın sözlerine İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Çıraklı  sert konuştu.

 

Çırakla konuşmasında, ‘’dönem dönem özellikle siyasilerin de Sayın rektörümüz ile ilgili olumsuz ifadeleri ile karşılaştık. Hatta AK parti milletvekili Metin Gündoğdu Rektörle ilgili yeni ifadelerde kullandı.

Her üniversitenin belli bir bütçesi olur.Bunlar  yatırım ve istihdam bütçeleridir. Ordu üniversitesi son dönem çok hızlı büyüyen bir üniversite oldu. Büyükşehir olduk diğer  ilçeleri göz ardı etmemek lazım yok saymamak lazım diğer ilçelerinde ihtiyaçlarını gidermek gerek.

Sayın Rektörün Veya Ordu’daki üst akılın  şunu düştüğünü  zannediyorum. Ordu büyükşehir büyükşehir’in kampüsünü sağa sola yaymayalım tek kampüs üzerinden fakülteleri oluşturmaya çalışalım .Bu şekilde de Ordu metropol bir şehir olsun algısını hissediyorum .

Örnekleme yapıyorum Ünye’de eczacılık fakültesi, Fatsa’da hukuk fakültesinin olması bu bölgeyi de cazip haline getirecek. Ama Ordu’nun bakış açısı su ,oralar cazibe merkezi haline gelmesin anlayışını hissediyorum .

Bu anlayış doğru bir yaklaşım, doğru bir anlayış değil. Bu anlayış devam ederse aksi takdirde biz Ünye olarak topyekün bir araya gelip il olmak konusunda da adımları atıyoruz, atacağız ve desteklerin daha da çok olacağına inanıyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-