eskort samsun

ÜNYENETHABER

OSKİ’DEN FATSA’YA 3,5 YILDA 72 MİLYON 377 BİN TL’LİK YATIRIM

OSKİ’DEN FATSA’YA 3,5 YILDA 72 MİLYON 377 BİN TL’LİK YATIRIM
07 Kasım 2022 - 13:50

 

 

YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesi ile birlikte kentte yaşanan altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçelerin kaderini değiştiren çalışmalar kapsamında OSKİ tarafından 3,5 yıllık süre içinde Fatsa ilçesine 72 milyon 377 bin TL’lik yatırım yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Başkan Güler’in öncülüğünde 19 ilçede içme suyu başta olmak üzere kanalizasyon, yağmur suyu hattı, arıtma tesisi ile alt ve üst yapıda ömürlük yatırımları hayata geçirdi. 3,5 yıllık sürede yapılan yatırımlarla ilçelerdeki sorunlar bir bir çözüme kavuşturularak sağlam ve modern altyapı vatandaşların hizmetine sunuldu.

72 MİLYON 377 BİN TL’LİK DEV ALT VE ÜST YAPI HİZMETE SUNULDU

 

Ordu’nun 19 ilçesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSKİ, 3,5 yıllık süre içerisinde Fatsa ilçesinde 72 milyon 377 bin TL’lik yatırımı vatandaşların hizmetine sundu.

Ordu’nun ilçelerinde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSKİ, aradan geçen süre içerisinde Fatsa ilçesinde 156 bin 67 metre içme suyu hattı inşasını tamamladı. Bunun haricinde ilçe genelinde, 32 bin metre kanalizasyon hattı, 5 bin 473 metre yağmur suyu hattı,6 adet içme suyu deposu, 1 adet su alma yapısı ve 1 adet fosseptik yapısı hayata geçirildi.

İÇME SUYU DEPOLARININ SAYISI ARTIRILDI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Fatsa ilçesinde yaşanacak su kesintilerini önlemek için 2019 yılından bu yana 6 adet içme suyu deposunu farklı mahallelere yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

YENİ YATIRIMLARLA ALT VE ÜST YAPIYA KÖKTEN ÇÖZÜM

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Başkan Güler’in öncülüğünde geride kalan süre boyunca Fatsa ilçesine yapılacak yeni yatırımlarla alt ve üstyapıyı kökten çözmeyi hedefliyor.​

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-