eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Milli Takıma İki Ordulu

Milli Takıma İki Ordulu
16 Ekim 2015 - 18:00

1510201502fut

Tüfad Ordu Şube Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde 2002 doğumlu futbolcular için organize edilen Milli Takım alt yapı seçmelerine katılarak Karadeniz Bölge seçmeleri için Trabzon’un yolunu tutan Kirazlimanısporlu stoper oyuncusu Ege Kalafat ve Altınordu Belediyesporlu Çağrı Büyük burada da başarılı bulunup Milli Takımın Riva Tesislerine davet edildiler.

 

Eylül ayında Ordu ilini ve ilçelerini kapsayan 2002 doğumlu futbolcular için yapılan taramanın sonrasında 3 Ekim 2015 tarihinde Durugöl 1. Nolu sahada TFF Trabzon Bölge Sorumlusu Turgay Semercioğlu ve TFF Trabzon Bölge Antrenörü Serkan Albayrak’ın da izlediği seçmelerde başarılı bulunarak bölge seçmelerine davet edilen Kirazlimanısporlu stoper oyuncusu Ege Kalafat ve Altınordu Belediyesporlu Çağrı Büyük geçtiğimiz Salı günü Trabzon’da ilk çalışmaya katılarak göz doldurdular. Dün (Perşembe) günü yine Trabzon’daki seçmelerde boy gösteren Ege Kalafat ve Çağrı Büyük, Milli Takım alt yapı hocalarının gözüne girerek Milli Takımın İstanbul Riva’daki tesislerine davet edildiler.

Ordu ilimiz uzun yıllar sonra ilk defa Milli Takım alt yapısı için yapılan seçmelerde başarılı bulunan iki genç futbolcusunu Riva’ya gönderecek. Ege Kalafat ve Çağrı Büyük Milli Takım’ın İstanbul Riva’daki tesislerinde milli takım alt yapı antrenörlerinin gözetimindeki seçmelere katılacaklar.

Başkan Turgut Kır tebrik etti

Tüfad Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, Milli Takım Karadeniz Bölge seçmelerini geçerek Riva’ya davet edilen 2002 doğumlu Ege Kalafat ve Çağrı Büyük’ü kutladığını söyledi. Başkan Turgut Kır, Tüfad Ordu Şubesi tarafından iyi bir organizasyon yaparak Ünye, Fatsa ve Ordu Merkez olmak üzere 2002 doğumlu yetenekli futbolcuları antrenörler Haydar Demir ve Hakan Yurdakul nezaretinde antrenmanlara aldıklarını ve ardından da 3 Ekim 2015 tarihinde Durugöl 1. Nolu sahada TFF Trabzon Bölge Sorumlusu Turgay Semercioğlu ve TFF Trabzon Bölge Antrenörü Serkan Albayrak’ın da katılımı ile yapılan seçmelere soktuklarını ve burada başarılı bulunan iki futbolcuyu bölge seçmeleri için Trabzon’a gönderdiklerini ifade etti. Trabzon’dan iki gün süren seçmelerde Ordu ilini temsilen Ege Kalafat ve Çağrı Büyük’ün katıldığını sözlerine ekleyen Başkan Turgut Kır, iki futbolcunun da seçmelerde rakiplerini geçerek Riva’ya davet edilmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Tüfad Ordu Şube Başkanı Turgut Kır açıklamasında; “Ege ve Çağrı’yı başarılarından dolayı tebrik ediyorum, onların gözlerinden öpüyorum. Yıllar sonra, yaptığımız titiz çalışmanın ürünü olarak iki oyuncumuzu Ordu ilimizden bölge seçmelerini de geçerek Milli Takımın İstanbul Riva’daki tesislerine gönderebilmek bizleri gerçek manada mutlu etti. Bu oyuncularımızı kulüplerinde yetiştiren, antrene eden hocalarımızı ve kulüplerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Yine futbolda ailelerin en temel ve en vazgeçilmez unsur olduklarından hareketle bu iki genç oyuncumuzun ailelerini de tebrik ediyor, kutluyorum. Hayırlı olsun, inşallah Riva’da da kalıcı olup Ordu’muzun gururu olurlar. Seçmelerde mesai harcayan ve emeği geçen hocalarımızı da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

yunus_emre-21-214x3004417 img28837

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P