eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN KİMSESİZ ÇOCUKLARA ANLAMLI ETKİNLİK

ÜNYE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN KİMSESİZ ÇOCUKLARA ANLAMLI ETKİNLİK
24 Kasım 2022 - 18:12

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sabancı Bakım Evinde kalmakta olan 0-12 yaş aralığındaki 28 çocuğa akşam yemeği ve eğlence programı organize edildi.

Çocukların güzel vakit geçirmesi amacıyla Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda çocuklar önce akşam yemeği yediler, sonra doyasıya eğlendiler.

Etkinlik hakkında konuşan Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı şöyle konuştu;

“Ünye Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcıları, Hakimler ve ailelerimiz ile birlikte Devletinizin bakımı ve gözetimi altında Ünye Sabancı Bakım Evinde kalmakta olan 0-12 yaş aralığındaki 28 çocuğumuzla güzel vakit geçirmek ve bağ kurmak amacıyla bu programı düzenledik. Bu çocuklarımız bir şekilde ailelerinden ayrı kalmış, dolayısıyla sevgiye, ilgiye ve şefkate ihtiyaç duyan bireyler. Altını önemle çizmek isterim ki, Devletimiz bu çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Ancak sevginin, ilginin ve şefkatin bir sınırı olmadığını biliyoruz. Bizde bu bilinçle çocuklarımızla, onların talepleri doğrultusunda oyun oynamak, çeşitli aktiviteler yapmak, yine talepleri doğrultusunda istedikleri yiyeceklerden oluşan menüler hazırlatmak suretiyle müzikli oyunlar eşliğinde akşam yemeği yiyeyek alışılmış dışında bir gün geçirmek ve en önemlisi sevgi dolu anlar yaşamak üzere toplu şekilde bir araya geldik. Adliyelerde karşılaştığımız olaylar suça eğilimli bireylerin, hakkına razı olmayan kişilerin çocukluklarında sevgiden ve şefkatten yoksun kaldıkları sonucunu çıkarmamıza neden olmaktadır. Bu nedenle de çocuklara sahip çıkmanın, onları sevgiyle büyütmeyin önemini ortaya koymak ve farkındalık oluşturmak da bu etkinliğin nedenlerinden biridir. Katılım sağlayan ve bize destek olan tüm meslektaşlarıma ve ailelerine, çocuk evi yetkililerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-