eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Bahçeşehir Koleji’nde Bir Gün”

“Bahçeşehir Koleji’nde Bir Gün”
01 Aralık 2022 - 16:52

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü ve Sabancı Çocuk Evleri Sitesi ile birlikte yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi etkinlikleri ile bir farkındalık oluşturdu.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü, sosyal sorumluluk projesi ile 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 8 ay sürecek olan etkilinlere “BK’da bir günüm” projesi ile başladı. Ünye Sabancı Çocuk Yuvası çocukları ile bir ataya gelen kolejin öğretmen, öğrenci ve velileri gün boyu etkinliklere imza atarken sosyal farkındalık oluşturdu. “Güne Merhaba Dansı” ile karşılanan çocuklar, kampüs içerisindeki derslik ve atölye alanlarında öğretmenler ve katılım gösteren velilerle birlikte bilişsel ve sosyal kazanımlar içeren aktivitelere katıldılar.

Etkinlik kapsamında Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü misafir öğrencileri, Mathazone Ormanı’nda keşfe çıkarak sevimli karakterlerle tanışmış, Stem Lab’da legolar ile yaratıcı süreçlerde bulunmuş, Cooking Lab’da beslenme okur yazarlığı kapsamında Bonibonlu Kurabiyeler yapmış, Art Lab’da Taş Boyama etkinliği gerçekleştirmiş, Müzik Atölyesi’nde Orff-Ritm çalışmalarına katılmış, Drama Atölyesi’nde Yaratıcı Mevsim Draması’nda aktif rol almış ve Bsk dersinde Tenis Başlangıç kazanımlarını elde etmiş oldular.

Etkinlik kampüs kokteyl alanında yapılan kokteylle son buldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-