eskort samsun

ÜNYENETHABER

“ÜNYE’DE BÜYÜKŞEHİRİN KÜÇÜK İŞLERİ YAPILDI”

“ÜNYE’DE BÜYÜKŞEHİRİN KÜÇÜK İŞLERİ YAPILDI”
02 Aralık 2022 - 1:01

Ünye’nin Tek Televizyonu A 52 TV bünyesinde bulundurduğu uydu kanalı Brtv ortak yayınıyla her Çarşamba akşamı Çakır Medya Gurubu Haber Müdürü Gazeteci İrfan Çavuşoğlu tarafından hazırlanan Panorama programının bu hafta konuğu Büyük Birlik Partisi Kurucu üyesi ve Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor oldu.

Zor, ”Ordu Üniversitesinin yöneticileri Ünye’yi hep üvey evlat olarak görmüştür, seçimden sonra Ünye’yi vilayet ben yaparım, Ünye’de küçük işler yapılmıştır”ifadesinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor açıklamalarına şöyle devam etti.

“ÜNYE SEÇİME KADAR İL OLMALI”

Program moderatörümz İrfan Çavuşoğlu’nun ;“Ünye’nin il olmaması konusunda birçok söylenti oldu. Ünye’deki oluşturulan sancak beyliğinden vilayete 82 platformlu çalışmalarına devam ediyor, destekler geliyor geçtiğimiz günlerde sayın Hüseyin Tavlı ‘Benim bu konuyla ilgili çaba sarfetmediği mi nereden biliyorsunuz ‘demişti. Sayın Belediye Başkanımızın da bu yolda çalıştığını biz hissettik. Siz Ünye’nin İl olmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz” sorusuyla devam etti.

BBP Ordu İl Başkanı Durmuş ZOR ise; “Ünye çok eskilerden beri yani 80’li yıllardan beri Anavatan döneminden Rahmetli Özal, Rahmetli Süleyman Demirel ve diğerleri Cumhuriyet meydanına geldiler ve  Ünye’yi vilayet yapma sözü verdiler.  Ben şu anda Ünye’nin vilayetliğini kim söylüyor ise güç sahibi olanlar seçime kadar yapmaları gerektiğini söylerim.

Seçimden sonra il olacaksa bunu ben söyleyebilirim, seçimden sonra Ünye’yi vilayet ben yaparım. Vatandaşlarda benim sözüme inanacaklardır çünkü biz siyaseti doğru söyleyen bir partiyiz. Geçmişte Ünye’nin hakkıydı vilayet olmaktı ama olmadı.

”SAYIN VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SORUNLARI DİNLEMEDİLER”

Ordu’yu Büyükşehir yaptıktan sonra il olma kozu bizim elimizden gitti. Akkuş’ us Salman Beldemiz ilçe olacaktı İlküvez Beldemiz ilçe olacaktı. Ordu’nun Büyükşehir olabilmesi için caba gösterdik fakat, arzu edilen o bütün şehir olamadık. Sayın Belediye Başkanımız ve sayın valimiz insanlarının bu konudaki sorunlarını dinlemeliler ve problemlerini çözmediler.”  Dedi.

“ÜNYE’DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KÜÇÜK İŞLERİ YAPILDI”

Ordu Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor Ünye’ de Ordu Büyükşehir Belediyesinde küçük işlerinin yapıldığını, Ünye  1. organize sanayinin bile  zengin İş adamları tarafından 550 dönümlük yer alınarak yapıldığını şöyle dile getirdi:

“Çamlığa küçücük bir tesis yapıldığı doğrudur. Orada oyun parkı yapıldığı doğrudur. Yine Büyükşehir’in desteğiyle limanın karşısındaki Ormanımıza ,kullanımı Ünye Belediye’sinie ait Panorama kafe yapıldı doğrudur. Burada da  Büyükşehir Belediyesinin büyük katkısı vardır .

Ancak biz, devlet ve hükümet üzerinden büyük projelere bakarsak,  hemen hemen ciddi bir proje  yapılmamıştır.

Ünye’nin 30 yıllık hayali olan tarihi İpek yolu yapılmamıştır.

Üniversiteye ilave bir fakülte olmamıştır mevcut fakülte ıslah edilmemiştir. Ordu Üniversitesinin yöneticileri Ünye’yi hep üvey evlat olarak görmüştür. Aynı şekilde Fatsa’ya üvey evlat olarak bakmışlardır. Fatsa’daki Fen Edebiyat fakültesini Ordu’ya taşımışlardır.

Eski havaalanına bir temel atıldı. Bu temelin bir fakülteye dönememesi tamamen Orduluların Ünyelilere bakışıyla alakalıdır.

Kültür sarayımızın yapılmamış olması ciddi bir eksikliktir.

Bu hükümet bu devlet başka başka yerlerde çok ciddi yatırımlar yapmıştır. Ama Ünye’ de bunu yapamamış olması ciddi bir eksikliktir.

Organize sanayimiz Ünyeli iş adamları tarafından yapılmıştır. Ünye’de organize sanayiye 550 dönüm yer alınmıştır. Bu Ünyeli iş adamlarının bir başarısıdır.“dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-