eskort samsun

ÜNYENETHABER

FİLMCİ MEHMET ARAN ,SÜLÜN OSMAN’I ARATMADI”OYUN ÜNYE’DE BOZULDU”

FİLMCİ MEHMET ARAN ,SÜLÜN OSMAN’I ARATMADI”OYUN ÜNYE’DE BOZULDU”
27 Aralık 2022 - 0:26

Ünye’de tarihi film çekeceğim derken ,Ünyelilere film çevirmeye çalışan sözde milyarlık yatırımcının bombası Ünye’de patladı.

Kendisini tarih doktoru, medya şirketi sahibi ve büyük yatırımcı olarak tanıtan suç makinesi şahıs, yeni kurbanlar ararken iş üzerinde olduğu Ünye’de yakayı ele verdi.

 

DEV YATIRIM VAADİ

Yaklaşık bir haftadır Ünye’de bulunan  bir çok iş insanı ve üst düzey yöneticilerle görüşerek ciddi anlamda yatırım yapmayı planladığını anlatan Mehmet Aran isimli şahısın oyunu Ünye’de bozuldu.

Kendisine kurban seçtiği vatandaşların dikkati sayesinde büyük oyunu ortaya çıkan Mehmet Aran’ın , Ünye’de filim projesi için filim platosu kuracağını ve bunun için alt yapı olarak Ünye’de tarihi konaklar, hanlar ve hamamlar başta olmak üzere yaklaşık 5 milyar TL’nin üzerinde bir yatırım planı ile vatandaşları ağına düşürmeye çalıştığı iddia edildi.

YALANCININ MUMU ERKEN SÖNDÜ.

Aslen Mardinli olan ve tarih doktoru olduğunu, Mardin’de ciddi bir aşiretin üyesi olduğunu da belirten Mehmet Aran’ın söylemlerinde ki tutarsızlığın dikkat çekmesi üzerine yapılan araştırma, şahsın daha öncesinde 23  dolandırıcılık  suçundan sabıkası olduğunu da ortaya çıkardı.

ARAN’I İFŞA ETTİLER

Mehmet Aran’ın Mardin’de hatırı sayılır bir aşiretin sözü geçen isimlerinden olduğu, Ünye’de büyük bir sinema platosu kuracağı ve Tarih Doktoru Türk Harp Tarihçisi, Çanakkale ve Anadolu Harp Alanları Milli Parklar Rehberi ve Rehber Müfettişi Türk ve Dünya Birliği Partisi Gençlik Kolları Başkanı gibi değişik şekillerde kendisini tanıttığını belirten vatandaşlar , ‘’Aran’ın   tuzağına  düşülmemesi ve kimsenin canının yanmaması için kendisini ifşa  ettik. Buradan herkesi uyarıyoruz .İyice araştırmadan kimseyle iş yapmayın ,biz  Mehmet Aran’a bir şey kaptırmadık.Aksine oyununu bozduk ve bir daha bu işlere girmesin diye olayı basınla paylaştık. Artık bundan sonrasını o düşünsün’’dediler.

 Ünye’de üst düzey görüşmeler de yapan Aran’ın neredeyse Ünye’yi satın almak istemesi bir dönemin Sülün Osman hikayesini de akıllara getirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-